LA ROMÂNIA TV SE DISCUTĂ DESPRE SOARTA ARTIȘTILOR…

0
72

*Nu am prins emisiunea de la început, vă relatez doar ultima parte…
 
Se află în studio: Angela Similea, Corina Chiriac, Luminița Anghel, Silvia Dumitrescu, Mihai Constantinescu, Ovidiu Komornyik.

Angela Similea, Corina Chiriac, Luminița Anghel, Silvia Dumitrescu, Mihai Constantinescu, Ovidiu Komornyik
Angela Similea, Corina Chiriac, Luminița Anghel, Silvia Dumitrescu, Mihai Constantinescu, Ovidiu Komornyik la România TV

.
Silvia vorbește mult. Este supărată că nu există un post de televiziune care să îi difuzeze… Cu toate astea au cu siguranță un post de radio care îi difuzează, dar deduc că acesta nu este chiar atât de important…
În fine, Silvia vorbește în continuare: ea cântă și cu trupă de jazz, cântă și muzică ușoară, cântă de toate… A fost de câteva ori la RTV: au chemat-o să vorbească despre Laura Stoica, Mădălina Manole și Mihaela Runceanu, dar niciodată nu a fost invitată să vorbească despre cariera ei. De 5 minute vorbește doar ea. Vrea să le spună pe toate, acum! Cel puțin, așa lasă impresia.
Ovidiu Komornyik a apucat să citească afișul și să anunțe data concertului de la Sala Palatului. A mai avut câteva tentative de a vorbi, dar nu a mai apucat să își ducă ideea până la capăt!
Mihai Constantinescu are un CD în mână… îl prezintă… spune sponsori… spre disperarea moderatoarei.
Moderatoarea este total depășită, nu poate să o oprească nici pe Silvia, nici pe Mihai. Îi adresează o întrebare Corinei Chiriac. Dar spre ghinionul ei, Corina trage aer în piept înainte să spună primul cuvânt, moment prielnic pentru Mihai Constantinescu care spune repede: „Pot să răspund eu la această întrebare?” Evident, zice ceva pe lângă subiect… amintește de respectul față de colegi (deși tocmai își întrerupsese colega), spune cât de mult o iubește și prețuiește pe Corina… Moderatoarea intervine la un moment dat oprindu-l pe Mihai: „Acum poate să răspundă și colega dvs de breaslă?”. Cu mult umor, Corina întreabă: „Care era întrebarea?”
Angela Similea nu vorbește mult, dar e bine că reține întrebările interesante și atunci când i se adresează o întrebare tâmpită, schimbă subtil subiectul și revine la temele importante. Spune că publicul dorește să vină la spectacole, dar mulți nu au posibilitatea financiară… Regretă că nu existe programe muzicale specializate pentru oamenii de toate vârstele, toți oamenii au nevoie de programe în care să se regăsească, indiferent că vorbim despre tineri sau vârstnici. Este nevoie de programe muzicale pentru toate vârstele. Nu se simte exclusă, știe că publicul îi iubește. Discursul Angelei a fost întrerupt abrupt de moderatoare: „Regretați că v-ați născut în România?” În fața unui asemenea munte de prostie, Angela se dă bătută, zâmbește și o liniștește pe gazda emisiunii, nu, nu regretă.
Luminița Anghel este întrebată de relația dintre artiști și politicieni. Luminița nu vede nicio legătură între aceste două părți. Artiștii mai cântă în concerte electorale, dar cântă tot pentru publicul lor, iar faptul că o fac nu înseamnă că susțin un partid sau altul… Reiese că este un job. Nu este ca în străinătate unde unii artiști declară că susțin o tabără politică anume. Ea a cântat o singură dată la un concert electoral și asta pentru că nu a știut unde se duce, s-a bazat pe cel care a recomandat-o acolo… Nu-i pare rău că a făcut-o, pentru că nu-i o rușine să cânți în concerte electorale, dar nu o face din principiu…
Urmărim imagini cu Angela Similea cântând alături de Irina Loghin. Cu toate astea, întrebarea îi este adresată Corinei Chiriac: „Am urmărit-o pe Angela cântând muzică populară, pentru mine este o premieră… Dna Corina, trebuie să se reinventeze artistul?” Corina evidențiază faptul că Angela este un artist extrem de talentat care poate cânta orice.
Se încearcă promovarea Galei OvoMusic din 28 NOIEMBRIE. Dar… având în vedere că Mihai a greșit primul, spunând 28 decembrie, s-a luat și la Corina care a anunțat același lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here