Lara Fabian – revine in Romania

0
50

LARA FABIAN LA SALA PALATULUI
LARA FABIAN LA SALA PALATULUI

Lara Fabian revine in Romania in 20 Octombrie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti. Calatorind prin aproape intreaga lume, artista franceza numita „Fenomenul” in Franta si Canada, va face in curand si publicul roman fericit.
 
Artista pregateste un concert cu cele mai faimoase cantece ale ei, precum “Je t’aime” – preferata tuturor, „Tu t’en vas” ,“Si tu m’aime” “Deux ils, deux ells” , precum si ultimele hituri de pe albumul ei din Aprilie 2013. Un show senzational ce a cucerit marile scene din Europa, SUA, America de Sud, Asia si Australia. In anul 1991 Lara Fabian inregistra primul ei album dintr-un numar de 16.
 
Albumul de debut al artistei numit „Lara Fabian” a primit discul de platina in mai putin de 2 saptamani, avand vanzaride peste 1 milion de copii.
Succesul artistei e cunoscut in intreaga lume pentru cele 11 albume cu disc de platina, si un album cu 3 discuri de platina, cea mai buna voce feminina, cea mai buna melodie, si cele mai multe inregistrari
vandute in Europa.
Lara Fabian s-a nascut in 9 ianuarie 1970 in Belgia, fiind unicul copil al cuplului Luisa si Pierre. Artista canta in italiana, spaniola, portugheza, rusa, germana, ebraica, greaca si a detinut mereu pozitii
inalte in topurile de muzica franceze. Lara Fabian e des comparata cu Celine Dion, soprana lirica cu o voce luminoasa si calda.
Un show unic, o voce autentica, Lara Fabian in Romania.

Concertul Lara Fabian este organizat de ART BG.
 
Biletele costă: 125, 145, 195, 245, 295 şi 400 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here