Marius Manole si Alexander Balanescu vin la Ploiesti in spectacolul “Insemnarile unui nebun” de Gogol pe 30 mai

0
52

Foto – Maria Stefanescu

A patra editie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu de la Ploiesti aduce in prima zi un spectacol de neratat: “Insemnarile unui nebun” de N. V. Gogol, in regia lui Felix Alexa, cu artistii Marius Manole si Alexander Balanescu! Evenimentul va avea locvineri, pe 30 mai, la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti (str. Toma Caragiu nr. 13) incepand cu ora 19:00. Biletele se gasesc la Agentia de bilete a Teatrului Toma Caragiu, str. Mihail Kogalniceanu nr. 1, telefon 0244 522 774.

Dincolo de jocul profund si cutremurator al actorului Marius Manole, publicul il va putea vedea si pe reputatul violinist Alexander Balanescu in dublu rol: pe langa faptul ca a compus muzica spectacolului, pe care o si interpreteaza live pe scena, domnul Balanescu este responsabil si cu aducerea la viata a fantasmelor personajului principal, subliniind incetul cu incetul declinul acestuia.
Insemnarile unui nebun – reportaj Hotnews
http://youtu.be/Y-WMCAVSvGI
„Insemnarile unui nebun” este un spectacol unic, in care umorul si drama se intrepatrund pe masura ce nebunia, creatoare de lumi paralele, acapareaza mintea personajului principal, macinat de tristete si frustrari. Cand singuratatea si lipsa de perspective ajung sa ne chinuie, unica posibilitate de evadare din realitatea ostila ramane imaginatia. Astfel putem construi un nou univers, in care totul este posibil, iar granita dintre lumea reala si cea plasmuita devine fragila, aproape insesizabila.(ArCUB)
Haideti asadar pe 30 mai, la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti, la un spectacol de neratat, a carui amintire va ramane cu voi mult dupa vizionare!
Insemnarile unui nebun de N. V. Gogol
Vineri, 30 mai, ora 19:00, Teatrul Toma Caragiu Ploiesti
Regia: Felix Alexa
Cu: Marius Manole, Alexander Balanescu
Muzica: Alexander Balanescu
Scenografia: Diana Ruxandra Ion
Durata: 1h 40’ (fara pauza)
Biletele se gasesc la Agentia de bilete a Teatrului Toma Caragiu, Ploiesti (tel. 0244 522 774).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here