LARRY KING A PLECAT. VLAD VOICULESCU E PERSONAJ DE FILM? SPORT MULT, DAR E BUN?

0
103

DIMINEAȚA TÂRZIU LA TEVE

Pe 23.01 erau invitați la DigiSport1, Marcel Pușcaș și Virgil Ianțu. Grigoroiu a repetat de câteva ori că stau unele stadioane degeaba și echipele de prima Ligă joacă pe Buftea, teren pentru începători, sau Liga a 3-a. N-a avut curaj să spună că e anormal ca echipe de primă Ligă să primească licență odată ce nu pot asigura condiții de joc. Clinceni, Chiajna, Sibiu, Astra sau FCSB și altele joacă mereu în altă parte.

Apoi vin știrile, după care se dă legătura în studio pentru a se da legătura la publicitate!!! Cei doi invitați își exprimă nedumerirea pentru că e aiurea. Se putea lega grupajul de știri cu publicitatea, dar asta cere nițel bun simț. E bine că Grigoroiu i-a lăsat pe cei doi să povestească.

*La handbal fete am avut un weekend jalnic. Baia Mare, Brăila Rm. Vâlcea au pierdut pe linie.CSM București n-a jucat din cauza Covid-19 la Rostov.

Firește că s-a exagerat ”cearta” dintre Man și Tănase

Firește că s-a exagerat ”cearta” dintre Man și Tănase pentru a bate un penalty. Dacă exista antrenor, nu se ajungea la așa ceva. Asta se stabilește înainte, nu în secunda executării. Tot prin telefon se face și asta? Tot GB decide? Penibilul situației arată cât de șubredă e contrucția FCSB. Apoi, după ce Ianțu a povestiti ceva (cu vreo 5 paranteze) din copilăria lui, s-a băgat iar publicitate (11,30). Am renunțat. M-am dus la Cei trei ninja de la ProTV unde erau Dr Max, urmat la Lay s, Vitamina C, Lacalut (ăla cu peștele în gură), Calmotusin, Barilla (muzică grecească la un sos italian), Monini… adică, program divers!

*Fotbal de prânz la italieni. Juventus cu Bologna. Fotbal slab, leșinat, cu zeci de greșeli, fără pic de vlagă, fără spectacol. Multe momente penibile în prima repriză. Dacă așa arată campioana ultimelor ediții, atunci e o problemă. Văzusem și Milanul pierzând cu 3-0 acasă de la Atalanta. Pandemia a dăunat sportului în general, deși fotbalul s-a jucat constant, spre deosebire de multe alte sporturi.

Apropo, n-am uitat că am promis să NU mai scriu despre super-vedetele de presă Naum, Moraru, Filoti cu invitații lor permanenți Geambașu, Rădulescu, Răureanu ș.a.m.d. Dar la LookSport am dat peste un moderator care are un glas chinuit, o dicție defectă și o română zonală. Măcar invitații să fie echilibrați.

Marți (26.01) la LookSport se joacă fotbal la oră imposibilă pentru telespectatorul activ. Viitorul- O.S.K. Mircea Rednic nu pare în formă la cârma echipei lui Hagi.

 

VLAD VOICULESCU E PERSONAJ DE FILM?

La Digi24 vorbea unul de la Garda de Mediu și n-am înțeles nimic. Nici gazda emisiunii n-a înțeles ce vrea să spună omul, dar deduc doar că nu s-au identificat factori poluanți. Totuși poluarea e vizibilă și se simte.
*O doamnă doctor, secretar de stat la Sănătate, șoptea senzual, păreri despre noua tulpină, despre relaxarea preconizată pentru mâine, despre redeschidera școlilor. N-am aflat absolut nimic. Precauție. Cam atât.
*În 19 județe nu a început vaccinarea persoanelor în vârstă. Aflu de la B1TV. Două sectoare din București n-au trecut vaccinarea persoanelor rezidențiale. Nici programarea bolnavilor de cancer nu se face normal. DSP-ul București nu-și face treaba. Parcă am auzit asta, nu?
*Proteste numeroase în București. De regulă neautorizate. Scandal cu iaurt la Iași. Primarul felicittat de ziua Unirii. *Șoșoacă se ceartă cu Gâdea la A3 pe tehnica moderatorului și pleacă din emisiune. Tot Șoșo a făcut baie de mulțime la Iași, un protest antivaccin pe bază de Cuza! *Italienii sunt supărați pe livrarea slabă a vaccinului. Producătorii nu-și onorează contractele.* Becali țipă la Ghiță tv și anunță că el nu permite vaccinarea în clinica lui, că el nu se vaccinează. Recomandă un tratament un un medicament pentru animale. Știe el că e bun.* Ivermectina e interzisă la noi, pentru a se folosi la om. Un specialist, dr Radu Tincu, a explicat clar la B1 Tv (26.01). Nu există studii care să justifice eficiența. Un medicament neștiut, devine soluția miraculoasă pentru unii, iar vaccinul verificat mondial, îi sperie pe prea mulți. Farmaciile veterinare s-au golit. * Bittman revine cu teoriile lui antivaccin și conspiraționiste, acolo unde este primit cu brațele deschise. Nu mai dau amănunte.
*Subiectul Dinamo și legalitatea ocupă și spațiul duminical. D.D.B. acuză și nu știu cine are dreptate. De ce e acesta subiect național? *La CNN s-a vorbit frumos și emoționant despre cel care a fost Larry King. Un adevărat părinte al talk-show-ului. Ai ce învăța de la el. Inclusiv faptul că a avut 8 neveste. Un profesionist respectat de politicieni, de lumea filmului, sportului de toată lumea.Un moderator care știa să ASCULTE! *HBO dă filmul Colectiv. L-am urmărit atent. N-am înțeles exact de ce a fost atât de lăudat, dar am aflat cât de mult apare Vlad Voiculescu ministrul de atunci, dar și de acum al sănătății. Poate realizează ceva în noul mandat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here