LECȚII DE VIAȚĂ DE LA VĂRUL GIOVANNI -24.03.

0
190

DIGISPORT MATINAL INSTRUCTIV, EDUCATIV

Am urmărit programul din reflex. Mă interesa să aflu păreri despre meciul cu Suedia, despre ce va urma. Am dat de Viorel Grigoroiu și invitatul său Ioan Giovanni Becali. Era și Ștefan Beldie. Discuția s-a dovedit a fi interesantă. * Un pucăriaș mândru, un om care e abordat ca un erou. Țin minte că era făcut ”mafiot” de aproape toți jurnaliștii de sport de-a lungul anilor. Mai cu seamă de cei care nu erau în grațiile lui.* E drept că știe multe, că are talent să manipuleze, să povestească. Declară senin că sumele vehiculate la transferurile lui Stanciu și ale altora (nu jucători de-ai lui) sunt false. Aluzii la Ana Maria Prodan, dar fără nume. A făcut trimiteri acide la „altă televiziune” adică ProTV. Presupun.

*Cât de prieten este el cu Mourinho, cu greii fotbalului mondial. Probabil că așa este * A subliniat că tineretul a pierdut cu 1-0 amicalul cu Spania pentru că au lipsit 9 jucători, dintre care doar 4-5 au intrat pe teren în Suedia. E convins că puștii de azi, dacă fac un turneu bun în Italia, vor fi vânduți pe sume mari. A insistat pe Coman, care are contract cu firma lui* S-a referit și la ”țigănuș”-ul Mitrea în glumă. Așa-i zicea și Zlatan Ibrahimovici, care a crescut printre țigani la Stockholm. A explicat că el nu e de acord cu termenul de ”rom” pentru că nu toți românii sunt țigani, iar la meciuri este scris mereu pe ecran ROM!* A povestit cum a fost transferul lui Chivu la Roma, cum a avut el comision de 3 milioane de euro ș.a.m.d.* Multe picanterii, bârfă, abureli, cum îl vizita lumea bună la pușcărie. * Susține că în alte țări s-au plătit pagubele și s-au dat condamnări cu suspendare. Aici s-au recuperat 70% din pagube și s-au dat peste 40 de ani de condamnare celor implicați în Dosarul Transferurilor. S-a referit la recentele scandaluri financiare cu Messi, Ronaldo, Mourinho… El a stat 18 ani în Germania și știe. Noi dăm exemple de luptă cu corupția, iar Europa e mai coruptă ca noi, a afirmat I.B. * A vorbit cu admirație despre Gică Popescu și soția acestuia, avocat, care se ducea la Popescu zilnic. * Giovanni a ținut să fie închis cu evazioniștide-ai lui, nu cu criminali, pedofili, homosexuali. Același lucru l-a afirmat și ântr-un amplu interviu publicat recent de G.S.P.* A scris 3 cărți despre fotbalul, despre 30 de ani de experiențe în lumea fotbalului. * A rămas prieten cu Cristi Borcea, care este și acum închis. * A vorbit și despre viața din penitenciar. Nu era prea rău. La regim semideschis, la regim închis. Cum era cu telefoanele. * Relația cu Mutu a fost specială. Dacă nu se droga lua Balonul de Aur. Ranieri l-a adus la Chelsea, iar cu Mourinho n-a mers treaba. * A povestit și despre transferul lui Gardoș la Southampton. Care, iată, a ajuns la Iași, după niște ani. Transferul a fost perfectat din pușcărie. Motiv de mândrie profesională!  * Cum a ajuns Hagi de la Real la Brescia, apoi la Galatasaray.* Becali a recunoscut că a ratat multe oportunități, inclusiv un contract cu Ronaldo, când jucătorul avea 17-18 ani.* Giovanni va mai înjura și va mai scuipa prin studiouri pentru că e iubit de unii presari!

Aproape fiecare afirmație a lui Becali a devenit articol-bombă pentru site-ul Sport.ro. Nu contează că omul n-are dovezi, că are o credibilitate spre zero!

HANDBALUL FETE MAI MERGEA. CINEVA S-A DECIS SĂ-L ÎNGROAPE

La handbal fete naționala a arătat jalnic, pentru că selecția o face unul care habar nu are ce se joacă la noi. Ultima înfrângere, la Danemarca a fost usturătoare. Nu se poate spune că în lot n-au fost și consacrate, dar reconstrucția echipei se face cu scheme, tactici, idei, nu doar prin scoaterea și introducerea în teren a unor fete care nu înțeleg ce au de făcut. Au fost trei înfrângeri categorice ȘI AMICALE la trei echipe mari: Franța, Norvegia, Danemarca. O fi făcut bine la moral?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here