Lemmy Kilmister, comemorat la Hollywood

0
18

Lemmy Kilmister funeral (600 x 337)Familia, prietenii și fanii și-au luat rămas bun de la Lemmy Kilmister, frontman-ul trupei Motorhead, în cadrul unei ceremonii care a avut loc sâmbătă la Hollywood. Evenimentul a fost transmis în direct pe Youtube și a fost urmărit de peste 250.000 de oameni din întreaga lume. Lemmy Kilmister a murit la vârsta de 70 de ani, pe 28 decembrie în Los Angeles, în urma unui cancer agresiv.
Trupa Motorhead a declarat: „Astăzi îl plângem pe prietenul și liderul nostru, Lemmy. Așa cum și-ar fi dorit și el, vă rugăm să ridicați paharele și să îi sărbătoriți astăzi viața alături de întreaga familie Motorhead. Moștenirea lui nu va dispărea niciodată”.
Primul care a luat cuvântul a fost fiul lui Lemmy, Paul Inder, care a vorbit despre omul pe care l-a întâlnit abia când a împlinit 6 ani dar cu care a avut o relație strânsă de-a lungul vieții.
Scott Ian (Anthrax) a spus: „Elvis ne-a învățat cum să ne îmbrăcăm și să arătăm. Carl Perkins și Little Richard ne-au învățat despre sound. The Beatles ne-a învățat cum să compunem piese. Iar Lemmy ne-a arătat că totul poate fi real”.
La rândul lui, Slash a spus: „Mă simt binecuvântat că am fost printre prietenii lui Lemmy. Am vrut mereu să fiu ca el. A fost un om integru. 100% loial. A avut multe calități”.
Dave Grohl (Foo Fighters) a spus: „Nu avem destul timp pentru a vă spune cât de mult a însemnat Lemmy pentru mine. El este legătura dintre dragostea mea față de Balck Sabbath, Led Zeppelin și AC/DC pe de o parte și The Ramones și Black Flag pe de altă parte”.
I-au mai adus un tribut lui Lemmy artiști precum Rob Halford de la Judas Priest, Lars Ulrich și Robert Trujillo de la Metallica, Matt Sorum, Bob Kulick, și Mike Inez de la Alice In Chains.
 
Puteți urmări ceremonia aici:
https://www.youtube.com/watch?v=qSAXVdIj6jY&feature=youtu.be

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here