Les Elephants Bizarres a lansat videoclipul piesei “Vocile Marii”

0
67

Les Elephants Bizarres Photo AmynozaLes Elephants Bizarres aduce vocile marii in online. Baietii lanseaza un nou single extras de pe recent-lansatul album – “SEEN”.
Se spune ca vara nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj muzica. Ia cu tine si “Vocile marii”, este cu good vibes si energie, acea piesa inspirata din povestile in care marea este un personaj principal.
 
Piesa este compusa de catre Les Elephants Bizarres, iar videoclipul este regizat de Iustin Surpanelu si produs de Robert Ionicioiu.
Personajul feminin este actrita Lorena Luchian, aceasta participand la filmarile ce au avut loc pe coasta Marii Negre, in Bulgaria, la sfarsitul lunii mai. Cea de-a doua zi de filmare a fost in Bucuresti, pe Lacul Morii, acolo unde intreaga trupa a fost prezenta.
 
Tu ai ascultat vocile marii?
Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai indragite trupe din alternative-ul romanesc, aceasta luand cu asalt scena muzicii alternative romanesti cu LP-ul de debut, „Hello”.
Energia celor de la Les Elephants Bizarres a calatorit rapid peste granite, trupa fiind invitata sa cante la EXIT Festival (cel mai mare festival de muzica din Serbia) sau Spirit of Burgas (Bulgaria), deschizand si concertele din Romania ale unor artisti precum Roxette sau James Blunt.
Cel de-al treilea album Les Elephants Bizarres, SEEN, s-a lansat pe 1 martie 2017, in tandem cu cel de-al treilea single,  Eu cu tine si cealalta fata.
 
Band:
Stefan Matei
Mihai Marin
Enver Mamut
Bogdan Alexandrescu
Tudor Amarandei
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here