LIANA STANCIU LA PSIHOLOGUL MUZICAL – AUDIO

0
280

Ediţia a debutat cu o primă piesă semnată de Pasărea Rock („Praznic, năpraznic) şi a continuat cu o invitată specială, debutantă în emisiune, dar cu 23 de ani de radio privat în C.V, Liana Stanciu-Georgescu (născută pe 24 iulie 1971 la Bucureşti). Este şefa delegaţiei României la Eurovision 2014, la Copenhaga. A fost o şansă bună să aflăm câte ceva despre debutul ei la Radio Contact, apoi trecerea la un alte posturi de radio, televiziune fiind acum angajată la TVR. Am aflat şi cum l-a cunoscut pe Mihai Georgescu „Miţă” vocalul de la Bere Gratis. Desigur, întrebările ascultătorilor au fost legate de Selecţia Naţională Eurovision. Am primit câteva repere legate de finala din 1 martie, de la Braşov. Între timp s-a comunicat şi numărul pieselor validate de comisie (150). Eurovision şi Sanremo au stârnit un mare interes, aşa că am depăşit cifra de 600 de mesaje primite (din păcate, nu puteau fi citite toate, din lipsă de timp!). Un record greu de egalat!
 
De la Sanremo ne-a oferit (telefonic) o serie de amănunte Ileana Popovici (jurnalistă acreditată, dar şi locuitor al frumosului orăşel, Sanremo).
Nu au lipsit povestirile şi nici muzica legată de ziua de 14 februarie, adoptată de multă lume ca fiind Ziua Îndrăgostiţilor.
Liana Stanciu a avut şi o listă de preferinţe atractivă şi apreciată cu nume ca Van Halen, Aerosmith, Keane, Def Leppard, Bere Gratis, Bon Jovi, Mike and The Mechanics.
Agenda Pop Rock a inclus nume ca Andrei Kerestely (era ziua lui de naştere), Deep Purple (concert zilele următoare), Ricchi e Poveri (italienii revin la Bucureşti), UB40, Paul Rodgers, The Winery DogsJohnny Cash sau J. Geils Band.
Record de participare a stabilit şi TOP5 Sentimental cu piesele lui Toto Cutugno. Pe primele locuri s-au situat 1. L’ italiano, 2. Innamorati şi Serenata  3. Insieme 1992.
 
Puteţi (re)asculta ediţia aici:

Mai jos aveţi o selecţie a mesajelor:
Cristina, metalfan: Mulţumeeeeeeeesc pentru Pasărea Rock! Am auzit că a fost dat afară din trupa Phoenix şi Cristi Gram pt că a înregistrat un solo de chitară cu Pasărea Rock… A rămas singur Covaci! Aşa-i trebuie! 🙂
Vicky: Bun venit Liana Stanciu! Eu o întreb direct: de ce i-aţi tăiat piesa lui Vasile Şeicaru? Am citit în presă! :))
Marius, metalfan: De ce nu îşi asumă TVR-ul desemnarea unui artist care să ne reprezinte la Eurovision? De ce să cheltuim bani (pe care înţeleg că TVR-ul nu îi are) pe o preselecţie? Nu e mai simplu şi mai corect să îşi asume cineva o decizie?
Lavinia Ban: Am urmărit cu drag Trenul vieţii! Mi-e dor de astfel de emisiuni (talk-show)! Sunt cu voi!
Andrei Dumitru Am un autograf de la Liana Stanciu, pe un plic de CD plin. Un autograf si cateva vorbe bune, dupa o conversatie de 10 minute, dintre cele mai interesante, undeva intre Teiul Doamnei si Masina de paine. N-am scanner la domiciliu. Trebuie sa fiu crezut pe cuvant:)
Valeriu Goiciu Buna seara din Tel Aviv…Pe receptie.
Vasile Neagu, Târgovişte: Ce loc ar ocupa România într-un clasament european de muzică?
Sabin, Canada: Bine v-am găsit! Psihologul muzical nu are concurenţă. Vă ascult pe Internet.
Bobi din Arad:Sper sa nu prezinte Catalin Maruta ca plec pe alta cometa.
Alin, Timişoara: Liana, eu vreau să te felicit! Am vrut să o fac de atunci, dar mai bine o spun direct: mă bucur că i-ai luat microfonul rapperului acela… Din punctul meu de vedere, dacă ar exista o poliţie a muzicii, respectivul (What’s Up, pe numele lui) ar fi declarat: „un purtător ilegal de microfon” :))))))))))
Ankka Iorgu: Păi…. muzica uşoară nu are hituri? Cred că nu înţeleg noţiunea aceasta de „hit”…
Dede: Păi, nu putem să mergem cu Pasărea Rock! Pentru că atunci s-ar expune domnii Baniciu, Ţăndărică şi Ioji… ar creşte posibilitatea să se întâlnească cu dl Covaci care ar putea veni cu iataganul să-i alerge prin Danemarca! :))))))))
Tedi, Londra: Eu aş vrea să îi întreb pe ascultători cum au petrecut Ziua Îndrăgostiţilor? Eu v-am spus: romantism 100%: am pluta la uşă, ies la piaţă cu iubita şi sunt pe post de gondolier, îi cânt tot drumul. :))
Boogie: Eu m-am despărţit de iubită! Dar nu-mi pare rău! Prea m-a enervat astăzi! I-am luat o zambilă şi a strâmbat din nas… mi-a zis că trandafirii sunt preferaţii ei… Aşa că i-am dat papucii!
Robby:Eu am chiulit de la şcoală şi am mers cu iubita în parc. 🙂
Mama lui Robby: Iar eu tocmai am aflat ce a făcut fiul meu, Robby, de Ziua Îndrăgostiţilor… Mâine vom discuta pedeapsa pentru chiul… Bine că nu dorm…
Ersilia, Roma: Abia aştept topul cu Toto!!! 🙂
Irina, Torino: Mare bucurie mi-aţi făcut! În Italia nu s-ar difuza în veci un top cu Toto…
Ersilia, Roma: Elita din Italia şi criticii nu îl apreciază, publicul mare îl adoră… Asta e sigur!
Dragos, Boldesti Scăeni, PH. : Merg spre Bacau si va ascult cu placere. Super emisiune!
 
sursa: Radio România Actualităţi

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here