SCURTĂ CORESPONDENŢĂ DE LA ILEANA POPOVICI (SANREMO)

0
93

Rufus Wainwright

A  fost de groaza aseara… a  inceput… tare… cu doi muncitori  veniti tocmai de la NAPOLI, care aveau o scrisoare de trimis guvernului… nu au de lucru, criza mare… si amenintau ca se arunca de la balcon… la inceput  lumea a crezut că  e o gluma… dar nici vorba… asa ca a trecut jumatate de ora si…. in sfarsit, cu promisiunea ca se citeste pe scena scrisoarea  s-a incheiat momentul *Mi se pare un festival  trist, gri… cu toate ca scena este maro…… politica si iar politica… cantece fara  nici  un sens… toata lumea o are cu… toata lumea! *Singura care mi-a placut a fost RAFAELLA  CARRA…. nascuta in 1943… le-a dat clasa tuturor si a  facut si un apel umanitar foarte frumos  si important referitor la cei doi  militari  „maro”  care sunt  acuzati de crima si piraterie in Oceanul Indian, unde au  impuscat doi pescari indieni… ei fiind in grup antitero… e de groaza… ii tin indienii de doi ani si vor sa-i condamne la moarte, pe ei, care sunt nevinovati… Ma rog, se discuta mult despre politica, despre noul  prim ministru RENZI… Este un festival politizat la maximum, dar ma bucur de ceeea ce-mi  place si cu asta basta!
 
*Afirm ca RENGA, NOEMI si RON sunt favoritii mei, deocamdata! Vineri seara merg si eu la spectacol, mi-au dat un bilet… asa ca o sa am impresiile calde*. O sa cante, in memeoriam pentru tatal sau CRISTIAN DE  ANDRE (fiul lui Fabrizio) si  Marco Mengoni va aduce un omagiu lui TENCO, Ron lui LUCIO DALLA…. si tot asa! Se va cante mai mult si sper ca se va vorbi mai putin!
*Il Giornale a publicat ieri un articol al vescovului di SANREMO-VENTIMIGLIA, monsegnior ALBERTO MARIA CARREGIO  care este indignat de alegerea RAI de a invita un cantaret ca RUFUS WAINWRIGHT cunoscut  pentru textele blasfemice… el  insa nu va canta “GAY   MESSIAH”, ci va aduce un omagiu formatiei BEATLES. Cam asta e atmosfera!
 
Alte articole despre Sanremo:
 

SANREMO-PRIMA RUNDĂ – Articol de Andrei Partoş

Farsă la Sanremo: doi actori amatori amenință că se sinucid – adunate din presa italiană

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here