LIVE STREAM: Jimmy Page prezintă în premieră, în această seară la Paris, piese care nu au intrat pe primele 3 albume Zeppelin

0
16

Dacă nu mai aveți răbdare până pe 3 iunie când vor fi lansate primele trei albume Led Zeppelin remasterizate (Led Zeppelin – 1969, Led Zeppelin II și Led Zeppelin III – 1970), atunci aveți noroc!
 
În această seară (21 mai), de la ora României 22.30 (19.30 GMT), are loc la Sala Olympia din Paris (Franța) o audiție care prefațează lansarea primelor trei albume remasterizate Led Zeppelin. Invitat special este Jimmy Page, care va prezenta și câteva variante care nu au mai fost ascultate până acum. Este vorba despre melodii bonus, care nu au fost incluse pe primele 3 albume Led Zeppelin.
 
Locul în care se desfășoară acest eveniment nu a fost ales întâmplător. Pe 10 octombrie 1969, Led Zeppelin a susținut un concert la Sala Olympia din Paris. Acest concert este inclus ca CD bonus în ediția remasterizată.
Piesele care vor fi prezentate în această seară nu au fost încă anunțate, dar Radio.com a participat săptămâna trecută la un eveniment privat, a cărui gazdă a fost Jimmy Page, în cadrul căruia reprezentanții presei au ascultat variant live a piesei “Communication Breakdown”, demo-uri ale unor piese precum “Whole Lotta Love” , “Living Loving Maid (She’s Just A Woman)”, dar cel mai interesant moment a fost prezentarea unei versiuni acustice (în premieră absolută!) a piesei “Key To The Highway”, care s-a transformat mai târziu în piesa “Trouble In Mind”.
 
Jimmy Page a declarat pentru Radio.com: „Am vrut să fiu sigur că materialele pe care le selectez nu au mai apărut pe niciun bootleg. A fost o surpriză foarte plăcută pentru mine când am găsit înregistrarea piesei “Key To The Highway”. Îmi aminteam vag de ea”.
 
Aici veți putea urmări evenimentul de la Paris:

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here