LUNA AMARA canta la Hard Rock Cafe (28 aprilie)

0
19
LUNA AMARA 28 aprilie aUna dintre cele mai explozive trupe de rock alternativ din Romania, LUNA AMARA, canta joi 28 aprilie de la 21:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti.
Fondata la Cluj in 1999 de catre Nick Fagadar si Gheorghe Farcas, Luna Amara s-a impus pe piata muzicala locala prin versurile de protest si grunge-ul dus la nivel de arta. A fost supusa cenzurii dar mereu a tinut capul sus si in 16 ani a lansat patru albume si un DVD. Anul acesta au fost premiati la METALHEAD Awards pentru “Live la Conti” (Best Romanian alternative Release). Alaturi de vocea puternica a lui Mihnea Blidariu, Luna Amara a reusit sa urce pe aceeasi scena cu trupe precum Deftones, Him, Rammastein, Iggy Pop sau Amorphis.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) dar si in ziua concertului la intrare.
Biletele au următoarele preţuri:
– 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat de bilete)
– 30 de lei, cu loc la masă, în sală
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei.
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here