LUNAFLY concerteaza la Bucuresti pe 26 iulie la Teatrul de Vara Herastrau

0
16

Pentru prima oara fanii K Pop din Romania sunt asteptati la un eveniment total, dedicat acestui fenomen cultural: spectacolul ce incorporeaza mai multe coordonate se va desfasura pe 25 si 26 iulie la Bucuresti si va include o varietate de manifestari artistice si de divertisment: concurs de dans la care se vor intrece cele mai bune trupe Europene ale momentului, prezentare de moda Hanbok si tombola pentru un costum Hanbok, after party, concert LUNAFLY, extragere pentru o excursie la Seul, si multe alte surprize.
 
LUNAFLY, o alta trupa bomba a scenei K Pop, ajunge in premiera la Bucuresti! Concertul, ce se anunta a fi cel mai fierbinte show al verii, va avea loc pe 26 iulie la Teatrul de Vara Herastrau din Bucuresti.


LUNAFLY a transmis urmatorul mesaj fanilor din Romania: 
Trio-ul alcatuit din Sam, Teo si Yun, a atras atentia fanilor K Pop si producatorilor muzicali din intreaga lume, gratie modului in care imbina K-Pop-ul cu elemente de pop clasic si cu elemente acustice.
 

 
Debutul LUNAFLY a avut loc in septembrie 2012, cu mini-albumul “Super Hero”. Luna decembrie le-a adus cele dintai realizari importante pe piata muzicala: primul show in Japonia, incheiat in urale, si lansare, intr-un timp foarte scurt a doua single-uri si videoclipuri  “Clear Day, Cloudy Day” si “Day By Day”.
In anul 2013 acensiunea trioului ce a patruns ca o tornada pe scena K Pop a continuat, cu prezenta trupei in showul TV “M! Countdown”, o productie live grandioasa, dedicata idolilor genului of K-Pop, difuzat de Mnet Corea.
Cei trei baieti carismatici, creativi si plini de talent afiseaza o imagine ce ii diferentiaza de restul grupurilor k pop, care i-a ajutat sa isi castige un public fidel si dedicat. In cinstea admiratorilor, trioul a pus bazele fan clubului oficial “Lukies”  tot in cursul anului trecut.
In prezent LUNAFLY se afla in turneul de promovare al albumului “Fly To Love” lansat in martie 2013.
Pentru concertul LUNAFLY din 26 iulie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:
Categoria VIP – 200 lei; Biletul include: sesiune de autografe (fan sign), acces la Party Battle Dance * si vizonarea concertului din zona VIP situata in fata scenei
Categoria Fan Sign – 150 lei; Biletul include: sesiune de autografe (fan sign) si vizionarea concertului din zona VIP situata in fata scenei
Categoria Sound Check – 100 lei; Biletul include acces la probele de sunet si vizionarea concertului din zona Soundcheck  (loc pe scaun)
Categoria Normal Ticket – 75 lei; Biletul ofera acces general, in zona Normal Circle (loc pe scaun)
Biletele se gasesc in Libraria Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe bilete.ro, blt.ro, myticket.ro si eventim.ro
 
Party Battle Dance
Party Battle Dance este o competitie rezervata trupelor de street dance din Europa. Inscrierile se primesc pe adresa contest@kompasevents.ro iar regulamentul concursului va fi disponibil in curand. Concursul se va desfasura la Bucuresti, pe 25 iulie si va fi jurizat chiar de membrii LUNAFLY. Trupa castigatoare va deschide concertul LUNAFLY si va lua masa alaturi de cei trei artisti coreeni.
Detinatorii de bilete VIP vor avea acces atat la concurs cat si la dance party-ul care va urma dupa desemnarea castigatorului.
Concertul va incepe la ora 21.00 iar portile se deschid la ora 19.00
Excursie la SEUL pentru un detinator de bilet!
Prin tragere la sorti unul dintre posesorii de bilet pentru concertul LUNAFLY din 26 iulie va avea sansa unica de a vizita Seulul, orasul considerat punctul 0 pentru scena K Pop! La extragere vor fi incluse biletele din toate categoriile de pret, iar castigatorul va fi anuntat in ziua concertului.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here