LUNAFLY REVINE IN ROMANIA

0
30

Lunafly 5 septembrieUna dintre cele mai iubite formatii Kpop ale momentului, Lunafly, revine la Bucuresti , la un an de la concertul senzational sustinut in Romania in anul 2014. Intr-o formula noua, extinsa, muzica va fi si mai energica prin aportul noilor membri, Jin (baterie) si Yub (chitară), care se alatura motorului trupei: Sam Carter (lider vocal, compozitor, chitara, vioara) si Yun (Han Seungyun 한승윤) voce, compozitor, chitara, baterie).
Concertul va avea loc pe data de 5 septembrie 2015, in Aula Universitătii Romano – Americane, incepand cu orele 20:30. Accesul publicului in sala va fi permis incepand cu orele 20:00.
Pentru acest eveniment vor fi disponibile urmatoarele categorii de bilete, cu locuri pe scaune:

  • VIP (meet & greet – sesiune foto, autograf – se intra in grupuri de 5-10) – 145 lei. Cumparatorii biletelor de la aceasta categorie au posibilitatea de a achizitiona suplimentar un voucher DINER, in valoare de 100 de lei, care le confera posibilitatea de a lua pranzul impreuna cu membrii formatiei, a doua zi dupa concert.
  • PREMIUM (early access) – 95 lei. Posesorii de bilete Premium vor putea sa asiste la 2 melodii la probele de sunet si se va face o poză de grup in fata scenei.

  • NORMAL – 45 lei

Sesiunea de FanSign va avea loc imediat dupa concert!

Biletele se gasesc pe bilet.ro si in reteaua magazinelor TUI Travel in mall-urile din intreaga tara. Pentru biletele electronice achizitionate nu mai exista taxe de transport. Biletele vor putea fi achizitionate incepand cu data de 18 iulie 2015, ora 10:30.

Concertul este organizat de Kompas Events, in parteneriat cu Universitatea Romano – Americana, cu sprijinul Centrului de Studii Romano – Koreene (CRSK) si Asia Fest.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here