URSUS ÎȘI CERE SCUZE ȘI OFERĂ UN CADOU SPECTATORILOR DE LA CONCERTUL LUI ROBBIE WILLIAMS

0
53

Robbie Williams aDespre concertul susținut de Robbie Williams în Piața Constituției din București și despre organizarea defectuoasă a evenimentului am scris deja o cronică (o puteți citi aici!), dar iată că aseară, Ursus, unul dintre sponsorii acestui eveniment, a postat pe Facebook un mesaj prin care cere scuze tuturor celor care au fost la concert și le oferă oamenilor cadou un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L).
Și Coca-Cola și-a cerut scuze față de spectatori! Ei nu fac niciun cadou, dar până la urmă, intenția contează.
Ultimii care și-au cerut scuce au fost chiar organizatorii, D&D East Entertainment și Marcel Avram. De fapt, ei dai vine pe alții, o oarecare firmă de catering care ar fi renunțat la contract, despre care aflăm că a fost semnat cu DOAR 3 zile înainte de eveniment. Mie mi se pare dubios să îți asiguri firma de catering cu 3 zile înainte, mai ales când știi câți oameni urmează să participe! Adică, din cauza firmei de catering nu ai avut un număr mai mare de standuri și au vrut să emită carduri, în loc de jetoane? Tot firma de catering i-a împiedicat să asigure un număr mai mare de ambulanțe? Sau să declare evenimentul sold-out după ce au vândut 50.000 de bilete, asta ca să nu stăm ca sardelele în spațiul de concert?!
 
Până la această oră (luni, 20.07, ora 22.45), Banca Transilvania nu și-a cerut scuze. Au postat un mesaj sec prin oamenii sunt înștiințați cum pot să își recupereze banii de pe cardul de consum. Îl găsiți aici:
https://www.bancatransilvania.ro/bt-social-media-newsroom/stiri/post-concert-robbie-williams-cum-iti-poti-recupera-banii-ramasi-pe-cardul-de-consumatie/
 

Ursus își cere scuze

 
În cadrul spectacolului de excepţie din 17 iulie, Robbie Williams a adunat peste 65.000 de spectatori, marcând astfel unul dintre cele mai mari evenimente muzicale susţinute în ultimii ani în România.
Însă numărul foarte mare de spectatori a generat probleme logistice deosebite organizatorilor.
În acest context, ca sponsor şi furnizor de bere al acestui eveniment, ţinem să ne cerem scuze faţă de toţi cei care nu au reușit să îşi cumpere bere sau care au petrecut foarte mult timp aşteptând la coadă.
Reprezentanţii URSUS au făcut tot posibilul pentru a asigura o bună desfăşurare a activităţii în limitele impuse de organizator. Numărul şi amplasarea punctelor de servire, cât şi modalitatea de plată au fost stabilite de către organizatorul evenimentului, nu de brandul URSUS.
Cu toate eforturile noastre, este clar însă că o mare parte din cei prezenţi la concert au avut parte de o experienţă neplăcută legată de brandul URSUS. Din acest motiv, am decis să le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiţi de experienţa de organizare a concertului, un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L).
Cum poţi intra în posesia cadoului:
– Trimite-ne pe adresa info@momente.cool dovada participării la concertul Robbie Williams din Bucureşti (poză alături de biletul de acces sau poză de la locul evenimentului);
– Vei fi contactat în termen de 5 zile lucrătoare pentru furnizarea datelor de livrare;
– Cadoul va fi expediat în termen de 30 de zile de la confirmarea datelor personale;
– Pentru că apreciem feedback-ul tuturor, ne poţi trimite, în acelaşi e-mail, sugestii pentru îmbunătăţirea experienţei la astfel de evenimente.
Cu ajutorul sugestiilor şi sesizărilor primite, URSUS îşi va revizui standardele legate de participarea la astfel de evenimente. Astfel, sperăm să evităm neplăcerile clienţilor noştri în viitor.
Vă mulţumim că aţi luat parte la cel mai mare concert al anului alături de URSUS!
 
 
 

Ce spun reprezentanţii Coca-Cola

Coca-Cola a fost unul dintre furnizorii concertului Robbie Williams din 17 iulie 2015, dorind să fie alături de fani la acest eveniment unic. Ne pare rău pentru dificultăţile întâmpinate de participanţii la concert, atunci când au încercat să achiziţioneze apă sau orice alt produs, pentru a se hidrata. Coca-Cola a respectat condiţiile impuse de organizatorii evenimentului, atât în ceea ce priveşte numărul de puncte de servire, cât şi amplasarea acestora sau modalităţile de plată puse la dispoziţia spectatorilor. Vremea caniculară, numărul mare de participanţi şi aspecte care au ţinut de organizarea evenimentului au generat această situaţie neplăcută. Ne dorim ca asemenea momente să nu se mai repete şi vom căuta soluţii pentru viitor.
 

Concert Robbie Williams la Bucureşti: Organizatorii prezintă scuze, publicul poate recupera banii

Duminică seară, 19 iulie, organizatorii au prezentat scuze publicului, precizând că s-a pus în discuţie chiar anularea concertului, după ce firma de public catering a renunţat la contractul semnat cu doar trei zile înainte de marele eveniment.
De asemenea, aceştia anunţă publicul participant de posibilitatea de rambursare a banilor rămaşi pe cardurile de la eveniment, în perioada 21-23 iulie, interval orar 11.00 – 17.00, din următoarele puncte ale Bancii Transilvania: Sucursala Unirii, Piata Alba Iulia nr. 2, Sucursala Militari, Bd. Iuliu Maniu nr. 22 şi Sucursala Obor, Bd. Mihai Bravu nr. 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here