Lunea scuzelor (6.03.2017)

0
50

Lunea scuzelor (6.03.2017)Articol de Iulia Radu
Săptămâna a început cu scuze. Primul pe listă a fost fostul președinte Traian Băsescu. Ferm convins că a văzut pe TVR (în cadrul finalei naționale Eurovision) un concert cu adevărata trupă ABBA, și emoționat peste măsură, dl Băsescu a postat pe Facebook un text elogios la adresa celor de la ABBA, care l-ar face invidios și pe un președinte de fan-club al trupei suedeze. Ce anume l-a făcut să creadă că îi vede pe Agnetha, Frida, Bjorn și Benny? Nu vom înțelege niciodată. Oricât de mult ar fi semănat cu originalul, dl Băsescu ar fi putut să se întrebe de unde ar fi avut TVR-ul bani să-i aducă la București?! În plus, mă întreb dacă el chiar știe cum arată niște oameni trecuți de 66 – 71 de ani?! Cert este că omul a ținut-o pe a lui, certându-i aspru pe toți cei care au încercat să îi spună că era vorba despre un tribute band. Abia după ce „s-a făcut lumină-n sat”, Președintele Traian Băsescu le-a cerut scuze celor pe care i-a apostrofat:
Le cer scuze tuturor acelora pe care I-am contrazis, uneori cu oarecare agresivitate . Ei au avut dreptate. La TVR nu a fost ABBA asa cum s-a anuntat. Inca odata scuze.

În timp ce România se dădea de ceasul morții comentând de zor Eurovisionul, în Marea Britanie, BBC anunța, pe Twitter, decesul lui Mark E Smith (frontman-ul trupei The Fall). Știrea a fost dată pe 5 martie, chiar în ziua în care Mark împlinea 60 de ani. Când și-au dat seama de greșeală, BBC-ul și-a cerut scuze și a postat un tweet cu mesajul: „Happy Birthday, Mark E Smith”. Într-un comunicat de presă, BBC-ul explică: „A fost o greșeală omenească. Mesajul a fost postat dintr-o eroare pe care am îndreptat-o cât de repede am putut. Ne cerem scuze!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here