MĂ HOLBEZ RĂRUȚ, DAR ATENT

0
56

watching tv 1 a* La ProTV , pe 13.03. , Vasile Dâncu, vicepremier arată ce înseamnă să ai viteză de vorbire, fără prea mult conținut. Aproape toate temele s-ar putea rezolva dacă…Crede că vom avea puterea să fim pregătiți cu stadioane și autostrăzi pentru 2020, dacă…și tot așa. Are scuza că nu poate rezolva mare lucru, fiind interimar, cum e întregul guvern. Atunci ar trebui să-i ocolim pe acești domni care n-au responsabilități.  A condamnat birocrația din administrația locală, a criticat orice, de parcă era sociologul de acum un an…
* La NaționalTv, în emisiunea prezentată de Corina Chiriac l-am văzut și ascultat cu plăcere pe Gabi Cotabiță. A fost acolo și Andrei Tudor, grupul vocal, fiica lui Cătălin Crișan, Daria (foarte talentată) și alții.
* Pe B1Tv Luis Lazarus e invitat să comenteze cei 10 ani de la decesul Laurei Stoica. Omul zice și adevăruri, dar el are alte griji. De ce i se părea lui că Laura era în con de umbră?  E sunat și fratele. Este întrebat dacă muzica Laurei aduce bani, iar el reacționează chinuit. Nu știe să explice. Nu toți cei care difuzează plătesc. Nu toți cei difuzați iau banii cuveniți din cât se colectează. Aura  Dănciulescu ne informează  că diseară va cânta în memoria Laurei. Era 10 martie.
 
Am citit un text postat de Alexandru Căuțiș. Mai mmulte emisiuni tv au abordat confuz și conflictual subiectul
Constituția României este făcută și votată de parlamentarii români.
Judecătorii de la Curtea Constituțională a României sunt numiți politic, tot de parlamentarii români.
Cele mai răsunătoare dosare de corupție din România (prin răsunătoare înțelegând cu cele mai mari prejudicii) sunt ale unor parlamentari români.
Curtea Constituțională a decis că nu e bună Constituția în privința interceptărilor, scăpându-i practic pe parlamentarii români aflați în anchetă.
Cine este vinovatul pentru corupția din România, cine este vinovat că nu avem o Constituție clară, CINE PROFITĂ DE CONSTITUȚIA NECLARĂ ȘI RĂMÂNE CU MILIARDELE DE EURO FURATE? Răspunsul e unul singur.

RUȘINE PARLAMENTULUI ROMÂNIEI!
 
* Reghe susține că nu are probleme. Că trebuie să câștige ambele jocuri cu Astra. Becali i-a dat ultimatum în mod clar și convingător. În Cupa Ligii, Steaua a învins Astra cu 1-0!
* Madam Mincă a anunțat că trece la al 4-lea partid în drăguța ei cariera politică. Acum, de la UNPR la PSD.  A țipat, a insinuat, a atacat gazdele, Mălin Bot, Sabin Orcan. Un domn Dobre de la PSD care vine des la B1TV a încercat să pună la punct tot gaydele, dar a alunecat în ridicol, rapid și eficient.
* Ce inedit! Eugen Cristea și soția, Cristina Deleanu,  la Agentul VIP (Antena Stars). Iar despre colecțiile de acasă! Nu era reluare!
* Antonia a cântat acustic la Teo și n-a sunat rău. Firește că arăta bine! Kanal D mai scapă și momente bune…
* Meciul fetelor noastre de la handbal a fost entuziasmant. Victoria în fața Norvegiei este una dătătoare de speranțe. O fi antrenorul suedez aducător de glorie? 25-20 cu o campioană totală se ține minte!
* Dinamo a pierdut cu 3-0 în fața echipei din Chiajna. În Cupa Ligii…
* Mai multe televiziuni au acordat spațiu destul de vast unei MARI PERSONALITĂȚI a sportului mondial. Iolanda Balaj ne-a părăsit. Dublă campioană olimpică, un om dintr-o bucată, care are o biografie exemplară. Din păcate abia acum, la plecare, și-au dat unii seama cât de importantă a fost contribuția acestei MARI DOAMNE la dezvoltarea atletismului, sportului în general. La aproape 80 de ani, Iolanda Balaj a avut parte de spațiu tv, când n-a mai fost printre noi!
* La Te Cunosc de Undeva de sâmbătă seara am văzut prestații medii, replici puține simpatice. Oamenii se străduiesc să fie hazlii, dar le este tot mai greu. Vârciu și Andrei au fost Modern Talking. Vocal n-au fost prea aproape, dar ca joc, s-au integrat. În final a câștigat Liviu Teodorescu (Stromae). A luat puncte și de la colegi. Eu i-am preferat pe Anca și pe George.
* Viitorul a făcut egal la Pandurii, care nu joacă acasă, așa că au fost la Severin. Hagi era foarte supărat pe jurnaliștii care au mereu opinii privind unele faze. Și avea dreptate. Obrăznicia lui Naum și altora ca el trebuie taxată uneori și de oamenii care investesc în fotbal.
* Filmul ”Fără obligații” de la ProTv (din 2011) a fost unul haios, bun de sâmbătă seara!
* Presa germană (culmea!!!) îl critică dur pe președintele Klaus Iohannis! Der Spiegel este foarte citit și are greutate în lumea presei mondiale. S-a discutat despre articol și pe B1TV, duminică la 11,45…Mălin Bot este invitat în studio. Nu știu numele gazdei, dar fata se descurcă remarcabil.
* La Antena Stars cântă Cezar Ouatu un ”Besame Mucho” foarte apăsat, operatic,  cu maxim de dramatism…în studio văd figuri de ”traseiste”, dar se pare că așa se poartă…E duminică, se poate orice!
* Steaua a bătut Astra cu 2-0 și i-a supărat pe Naum și ceilalți prieteni ai lui Șumudică de la DigiSport!
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here