Magnetic Pink la Psihologul muzical (ediția 779 – 2.09.2017)

0
213

Magnetic Pink la Radio Romania 2017Prima ediție din septembrie debutează cu piese dedicate lunii și continuă cu o premieră absolută, trupa de fete Magnetic Pink, în componența: Olivia Păun (vocal, chitară acustică), Roxana Stroe (chitară solo), Alexandra Popescu (bas) și Florina Popescu (tobe și percuție).
Cum fetele nu au încă piese înregistrate în această formulă, au oferit un mini-recital acustic foarte bine primit și apreciat de cei aflați pe recepție. Am aflat câte ceva ceva despre Roxana Stroe, despre Olivia Păun despre surorile Popescu, Alexandra și Florina, din Moreni, jud Dâmbovița. O trupă nouă dar matură, cu o experiență considerabilă de scenă, având în vedere faptul că trei dintre fete, adică Olivia și cele două surori au activat împreună în Olanda timp de 9 ani, iar Roxana a avut și are în continuare proiecte de jazz și de jazz-blues. Săptămânal (joia și sâmbăta), Magnetic Pink cântă într-un club bucureștean din centrul vechi. Au surprins plăcut compozițiile proprii, dar și coverul după Gary Moore. Invitatele au propus și piese preferate cu 4 Non Blondes, Red Hot Chili Peppers, Extreme, Led Zeppelin, Dream Theater, John Mayall și The Winnery Dogs. Sunt convins că cel târziu în primăvară vom auzi un album cu Magnetic Pink.
Agenda pop-rock a fost foarte diversă, cu Roata, E.L.O., Toto, The Rascals sau John Waite.
Topul sentimental l-a avut protagonist pe Shakin Stevens cu cele mai votate piese: 1. Oh, Julie, 2. Marie, Marie, și 3. You Drive Me Crazy.
 
 
Audio:

 
 
Selecția mesajelor (au fost peste 450!)

Olivia Paun
Olivia Paun

Patricia, Sao Paolo Eu vreau să vă mulţumesc din adâncul sufletului meu pentru top! Sunt atât de fericită de parcă aţi fi pus în top piesele mele. Am atâtea emoţii, de nici nu pot să mai vorbesc! Am votat. De când l-aţi postat, stau pe site-ul dvs şi admir. 🙂 Mulţumesc încă o dată!
Cristina, metalfan Salutare din Belgia!
Robby, Reşiţa Ce fete frumoase!!! Bun venit! 🙂 Roxana este un exemplu pentru mine. Îmi place foarte mult cum cântă la chitară. Ce chitarişti a studiat?
Catalin Matei · Buna seara din Anglia va salut.
George Los Angeles Wow! Avem fete frumoase şi talentate! 🙂 Se aude foarte bine cântarea live!
Bucsa Adrian · Am ani de zile de cand va urmaresc si,pt.mine,vinerea noaptea este un revelion iar D-vs.,cel care vine cu cadouri.Cand nu o sa mai pot sa-l ascult pe Andrei Partos,tineretea mea trecuta a murit.
Fane Ghiunghes · Salutare va ascult cu drag si de la Paris v-am vazut si live. Succes din partea mea.
Niko, Milano Pink, Pink Floyd, Pink Martini, Pink (piesa Aerosmith – preferata mea), au ales bine numele trupei!
Doiniţa Ştiu că într-o ediţie trecută aţi discutat despre asta şi mi-a plăcut mult ideea. Tocmai de aceea aş vrea să le întreb pe fete care a fost primul tricou cu o trupă pe care l-au avut? Dar ultimul pe care l-aţi achiziţionat?
Elena Bună seara! Vă ascult cu drag din… Moreni.
Roxana Stroe
Roxana Stroe

Paula De la cine vă doriţi autografe?
Teddi, Londra Felicitări fetelor! Se aude foarte bine! Îmi place mult cum cântaţi! Eu am motoclicletă. Ascult rock (hard&heavy, blues, punk)… Dar aveţi dreptate, a devenit o modă să te îmbraci gothic dar să nu ştii nimic despre ce înseamnă asta… Am întâlnit chiar recent o persoană care avea mereu la muncă tricouri cu The Ramones, Arch Enemy, Iron Maiden… Şi eu, am crezut că e de-al meu. 🙂 Aşa că i-am propus să mergem împreună la un concert rock… S-a uitat la mine şi a zis: „N-am auzit niciodată de Iron Maiden… Habar n-aveam că e o trupă… mie mi-a plăcut imaginea… şi am cumpărat tricoul”. Dacă n-am murit atunci, e clar că voi fi nemuritor.
Marius, metalfan Rock-ul a fost şi este aruncat în derizoriu şi de emisiuni de genul Vocea României unde un artist precum Tudor Chirilă este prezentat ca „vârful rock-ului românesc”… ProTV-ul, încă de pe vremea Generaţia Pro, a distrus sistematic ideea de rock, promovând ca „rock” o trupă ca Voltaj. Mi se pare strigător la cer!
Luta Petru Daniel · Ce bine suna. Bravo fetelor, surprins placut.
Jacinte Jon · Îmi place ce aud! Frumos!
Horațiu Roman · Roxana ești supeeeerbă! Te pup! Nu te-am mai văzut de o vreme. M-aș bucura tare mult să vă ascult aici, în Londra.
Alexandra Popescu
Alexandra Popescu

Ionel Gan Bună dimineața! Vă ascult cu multă plăcere… Mult succes invitatelor!
Larry Magnetic Pink este o surpriză plăcută! Mulţumesc pentru că le-aţi invitat!
Sabina, New Orleans Vă ascult cu multă plăcere! Mi-au plăcut mult fetele invitate! Le felicit!
Oana Felicitări! Nu sunt multe emisiuni care ajută trupele aflate la început de drum! Mi-au plăcut mult invitatele!
Angela, Manchester Aţi discutat mai devreme despre mimetismul fanilor… Locuiesc în Anglia de 14 ani şi în 2009-2010 am asistat la o scenă parcă desprinsă din filmele cu proşti. Eu ascult rock, hard & heavy. M-am dus la o cafenea cochetă din Manchester unde trebuia să mă întâlnesc cu câteva prietene. În ziua aceea avea concert la Manchester Arena Noel Gallagher (mie nu mi-a plăcut niciodată Oasis, dar ştiu exact cine sunt şi cum arată). Fetele cu care mă vedeam erau fane adevărate şi mergeau la concert seara. Ele erau deja la cefeanea când am ajuns eu. Toate erau „lipite” de geam şi discutau cu mult aplomb şi făceau cu mâna, se agitau… Nici măcar nu s-au întors să mă salute. Eu le întreb ce se petrece. Una îmi spune: „Uite, este autocarul lui Noel Galagher şi el este acolo, îi facem cu mâna, vrem autograf”. Eu ridic din umeri nepăsător şi mă aşez la masă. În colţul celălalt al cafenelei, îl văd pe Noel cu trupa lui, uşor amuzaţi de agitaţia fanilor. Eu dau să le spun. Dar una dintre fete mi-o taie scurt: Nu mă aştept să înţelegi, ţie îţi place Maiden. Mă enervez şi nu le mai zic nimic, ba mai mult. Le întreb: Şi vă face cu mâna înapoi? :)) S-au ofticat atât de mult încât au ieşit din cafenea şi s-au dus să păzească autobuzul. N-am înţeles cum poţi să fii atât de rupt de realitate…
Florina Popescu
Florina Popescu

Maria, Spania Poate convingeţi Dimineaţa să vină mai târziu! Eu chiar nu vreau să se termine!
Dana Mie îmi place Shakin Steven pentru că mama este fan… Are şi acum dulapurile din bucătorie tapetate cu postere cu el… Practic faţa şi vocea lui fac parte din familie.
Didina Ciului Dle Partoş, să ştiţi că Shakin Stevens e tot ce aveam nevoie pentru a mă apuca de treabă (astăzi pun murături şi gătesc pentru că avem musafiri).
Veronica, Cluj Îl ador pe Shakin Stevens! MULŢUMESC!
Teddi, Londra Sună bine de tot piesa Europe! Abia aştept albumul!
Alina M-a dezamăgit Europe… mă aşteptam la ceva mai melodic, dacă o dau şi ei pe riffuri zgomotoase… Păcat! Îşi pierd publicul!
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here