KAZIBO Music- SECRETE nebănuite în spatele hit-urilor românești

0
352

Naguale Andra KaziboArticol preluat din EVZ.ro
Muzica rock a revenit pe radio datorită lor, tot ei au produs peste 5 hit-uri în mai puţin de un an şi aceeaşi doi oameni au dat peste cap numărul vizualizărilor pe YouTube. Ovidiu Baciu şi Alex Pelin sunt în spatele KAZIBO Music, casa de producţie care a semnat hit-urile momentului pentru Andra, Delia, Andreea Bănică, Elena Gheorghe, Dan Bittman şi Alexandra Ungureanu. Hiturile „Falava“, „Pe aripi de vânt“, „Cinema”, „Inimi Desenate“, „În Bucăţi“, „Şi îngerii au demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele cărora le ştiţi versurile pe dinafară.
 
Dacă trebuie să vorbim în cifre, matematica s-ar putea să dea eroare : Dan Bittman şi single-ul „Şi Îngerii au Demonii Lor“ este de peste 15 săptămâni in topul Mediaforest, topul celor mai difuzate piese din România, și peste nouă milioane de vizualizări pe canalul YouTube în doar şase luni de la lansarea sa oficială! Delia Matache, are 18 milioane de vizualizări pe YouTube, și de 18 săptămâni se află pe locul 1 în topurile de profil.
EXCLUSIV! Ovidiu şi Alex lucrează la o piesă pentru Cristi Minculescu
 
Pentru că băieţii de la Kazibo au avut o premieră absolută şi au adus piesele rock înapoi pe radio-urile comerciale, Alex şi Ovidiu anunţă acum cu mândrie o nouă piesă surpriză pe care au compus-o pentru artistul Cristi Minculescu, un nume longeviv şi o voce cu greutate în industria muzicii româneşti. Cristi Minculescu s-a alăturat trupei rock Iris în 1980, iar de atunci muzica pe care a dăruit-o fanilor a dăinuit pe buzele şi în minţile tuturor, pe parcursul a mai mult de trei decenii.
De curând în echipa KAZIBO Music au fost cooptati 4 noi membri: Andy Platon, Alexandru Antonescu, Luca George si Valentin Matei.
 
Povestea celor doi tineri talentaţi care au revoluţionat industria muzicală nu se opreşte aici. Succesul i-a motivat să devină din ce în ce mai buni, iar în toamnă se pregătesc şi de colaborări internaţionale.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here