Maia Morgenstern A REFUZAT să fie "MAMA" lui Radu Mazăre

0
136

Maia Morgenstern ar fi acceptat să o interpreteze pe „Mama lui Ștefan cel Mare” în carnavalul de la Mamaia, a anunțat ieri primarul Constanței. Vestea a fost dată de Mazăre în fața sediului Poliției Județene, unde în fiecare marți vine să dea cu subsemnatul. „O să fie lupte pe scenă, o să avem cascadori, o să avem celebra poezie în care Ștefan se întoarce bătut și, pe o stâncă neagră, într-un vechi castel, îl așteaptă mama lui care îi dă viteză, îl trimite înapoi la luptă. Am agreat de principiu, urmează să semnăm contractul, o să ajutăm la repararea Teatrului Evreiesc de Stat, cu Maia Morgenstern care va fi mama lui Ștefan cel Mare”, a declarat, bucuros, Radu Ștefan Mazăre.
 
Deși primarul a susținut că celebra actriţă „s-a arătat încântată să participe la acest proiect”, contactată de EVZ, Maia Morgenstern a negat categoric: „Nu mă interesează. Nu discut acest subiect, care nu face obiectul interesului meu”, a subliniat actrița. Surse din preajma primarului Constanței au dezvăluit că Radu Mazăre nu are pregătită o a doua opțiune, dacă Maia Morgenstern nu va accepta rolul.
 

Sofia Vicoveanca va fi Vrâncioaia

Scenariul pregătit de primar, care îl va întruchipa pe Ștefan cel Mare, va reconstitui bătălia de la Podul Înalt și o mai are în distribuție pe Sofia Vicoveanca, în rolul Vrâncioaiei. „Atâta timp cât nu mi se cere să renunț la costumul popular și fac ceea ce fac de obicei, nu este nicio problemă”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru EVZ. Artista a povestit că a primit un telefon din partea primarului Constanței, dar a subliniat că nu știe amănunte.
Pe scenă va fi reconstituită o tabără lui Soliman Pașa „unde se benchetuiește după ce l-a bătut pe Ștefan”, iar pe scenă vor urca și mulţi copii. „A avut multe neveste, ţiitoare, dacă se spune că a avut aproape 100 de copii”, a explicat Mazăre scenariul. Iar la sfârșit, după ce Ștefan cel Mare se întoarce și înfrânge oastea otomană, „va fi un festin și un banchet moldovenesc, cu tot cu copii”. Carnavalul Mamaia, care se desfășoară în fiecare weekend până la 23 august, a început pe 5 iulie, chiar de ziua primarului Constanţei, când Radu Mazăre l-a întruchipat pe Iulius Cezar.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here