Concertul trupei Blue la Bucureşti a fost anulat

0
10

Concertul pe care trupa britanică Blue urma să îl susţină pe 18 iulie, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost anulat din cauza interesului scăzut al publicului.
„Deşi există mulţi fani Blue în România, interesul scăzut al publicului faţă de acest eveniment a dus la anularea concertului, fiind în imposibilitatea de a-l susţine. Ne cerem scuze faţă de spectatorii care îşi doreau să-i vadă live într-un concert în România“, au declarat organizatorii evenimentului.
 
Biletele achiziţionate pot fi returnate la punctele de vânzare de unde au fost cumpărate şi va fi recuperată astfel valoarea acestora. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane sau servicii), pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid.
 
Trupa de R&B Blue din Marea Britanie, compusă din Antony Costa, Duncan James, Lee Ryan şi Simon Webbe, a debutat în anul 2001 cu piesa „All Rise”, reuşind să atragă atenţia lumii întregi. De-a lungul carierei, Blue a vândut milioane de albume, a străbătut lumea întreagă şi s-a bucurat de 10 discuri de platină în Regatul Unit. Concertul de la Bucureşti era inclus în turneul de promovare a albumului „Roulette“.

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here