Malin Cecilia Moller (Suedia), Age Sten Nilsen și Tom Andreassen(Norvegia), The Different Class (Timișoara) la Psihologul Muzical (ediția 831 – 1.09.2018)

0
59

The Different Class la Radio Romania 2018
The Different Class

Este o ediție inedită. Prima oră este înregistrată video și audio dar nedifuzată la Radio din motivele deja cunoscute. Cu ajutorul Danei Cristescu ne-am întâlnit cu oameni ai muzicii scandinave care desfășoară activități umanitare în România. Tom Nicolae Andreassen este inițiatorul, care a depășit deja 300 de vizite în România. Oaspeții mi s-au părut speciali. Implicarea lor în activitatea organizației Hand 2 Hand care sprijină financiar și prin voluntariat, orfelinate și familii nevoiașe din România este exemplară. Am aflat, cu această ocazie, că și tineri de la noi au început să adopte cultura voluntariatului. S-a născut și ideea unei tabere rock în viitorul apropiat. Cei doi artiști ne-au cântat în direct. Age a cântat cu Wig Wam, acum este în grupul Ammunition, are turnee, e moderator de show-uri de televiziune. Și Cecilia, suedeză care trăiește în Norvegia, cântă foarte bine și des, compune și pregătește un album.
Cris Paul (25 de ani, voce și chitară) și Seian Scorobete (26 de ani,chitară) au venit de la Timișoara.Reprezintă grupul The Different Class, cu un album, un E.P. și materiale noi în pregătire. Deocamdată cei doi tineri activează intens în studio, au pregătit câteva cântece acustice pentru întâlnirea cu ascultătorii R.R.A. Pe lângă creații proprii veți auzi și preferințe cu Jack White, All Them Witches, P.J.Harvey, Jimi Hendrix.
Topul sentimental cu „piese fără vârstă” a adus pe primele locuri nume ca Louis Armstrong, Queen, Pink Floyd, Bob Dylan, Prince ș.a.m.d.
 
 
Audio:Selecția mesajelor:
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here