MANOWAR: albumul Kings of Metal MMXIV celebrat la Silver Church Club

0
95

AURA – The Rock Chick –

Pe 7 mai la Silver Church a fost marcata in Romania lansarea albumului aniversar Kings Of Metal MMXIV – Silver Edition, al trupei MANOWAR. Intr-un singur cuvant, seara a fost intensa. Timpul s-a scurs pe negandite, intre auditia albumului, momentele live cu TROOPER si AURA, concursuri si tombola ce a avut ca miza un print de mari dimensiuni pe panza, ce il reprezinta pe Joey DeMaio in timpului celui mai recent show sustinut de MANOWAR in Romania. Si au ramas amintiri dintr-o seara true metal.
 
AURA – The Rock Chick – a demarat in forta cu o intrare triumfatoare, pe un motor demn de o diva rock, iar intregul ei recital a fost o explozie de energie si vitalitate. Aura a stapanit lumea cu vocea, piesele (Ingeri pe motoare, Delir, The Rock Chick etc) si prezenta ei fermecatoare. Finalul showului a fost la fel de furtunos ca si inceputul, Aura acceptand provocarea de a deveni prima solista din Romania care a interpretat live imnul MANOWAR – ‘Warriors Of The World United’. Toate vocile din sala i s-au alaturat si Aura a aratat din nou ca e Rock Chick pana in maduva oaselor.
 
E de la sine inteles ca prestatia TROOPER, cea mai iubita trupa rock a momentului, a fost asteptata cu frenezie. Iar intrarea lor in scena a dezvaluit o surpriza ce a mai adagat o caramida la indelung dovedita versatilitate a trupei: daca la petrecera MANOWAR din 2012 TROOPER a venit cu un set de piese metal prezentate in plina forta, la evenimentul de miercuri seara au oferit un moment acustic, ce a inclus piese MANOWAR de referinta precum ‘Courage’, ‘Master Of The Wind’ si ‘Heart Of Steel’, interpretate intr-o maniera de-a dreptul vibranta.
Iesirea din scena a celor de la TROOPER a fost semnalul pentru karaoke. Secventa muzicala s-a derulat cu ajutorul versiunilor instrumentale de pe cel de al doilea CD Kings Of Metal MMXIV. Startul l-a dat chiar Balaurul de la TROOPER, apoi publicul a preluat stafeta si karaoke-le a continuat pana la finalul serii.
 
Cu acest release party-ul Romania s-a alaturat manifestarilor organizate de fanii din intreaga lume, pentru a saluta lansarea albumului ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition. Evenimente similare au avut deja loc in Brazilia, Germania, Bulgaria, Portugalia, Grecia, Spania, iar in curand va fi randul Manowarrior-ilor din Turcia sa serbeze in stil heavy metal.
 
‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, despre care revista Break Out din Germania spune ca este “o noua capodopera,” include 2 CD-uri, 9 trackuri principale si 9 bonus trackuri, o noua grafica de coperta, realizata de Ken Kelly si doua bookleturi, fiecare cu 24 de pagini, ce cuprind fotografii rare din perioada 1988/1989, precum si din decursul realizarii versiunii ‘Kings Of Metal MMXIV’
Dublu CD-ul se gaseste pe platformele de comert electronic ale trupei MANOWAR: www.thekingdomofsteel.com si www.thekingdomofsteel.eu , la standul de merchandise in turneul ‘Kings Of Metal MMXIV’ World Tour si in format digital pe iTunes, Amazon si Google Play.
‘Kings Of Metal MMXIV’ este o inregistrare complet noua, care marcheaza 25 de ani de la lansarea albumului emblematic ‘Kings Of Metal’ din 1988 si de la turneul care i-a urmat.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here