MANOWAR lanseaza CD-ul ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition pe 21 martie 2014

0
34

CD-ul ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, al trupei MANOWAR, ce va include doua discuri si o brosura de 24 de pagini va avea lansarea in retail si pe platformele de comert electronic ale trupei, www.thekingdomofsteel.com si www.thekingdomofsteel.eu pe 21 martie 2014. Cele doua magazine online ale formatiei vor avea oferte speciale (Power Packsages) ce vor include CD-ul si articole noi de merchandise, care se vor gasi doar in aceste magazine si numai pentru scurt timp. Varianta digitala a albumului este deja disponibila in toata lumea pe iTunes si pe Google Play.
CD-ul ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition este o editie limitata. Iar pentru noi este important ca fiecare fan MANOWAR care vrea sa detina acest articol de colectie, la data lansarii, sa aiba sansa sa il gaseasca la magazinul pe care il prefera. Datorita numarului mare de precomenzi am suplimentat comanda noastra initiala si am decis sa schimbam data lansarii, astfel incat muzica sa ajunga in toate magazinele simultan si fiecare fan sa aiba sansa de a intra in posesia unui CD din aceasta editie limitata,” a spus un reprezentant al casei de discuri.
Kings Of Metal MMXIV’ este o inregistrare complet noua, care marcheaza 25 de ani de la lansarea albumului emblematic ‘Kings Of Metal’ din 1988 si de la turneul care i-a urmat.
In timp ce ramane fidel spiritului inregistrarii originale ‘Kings Of Metal MMXIV’ surprinde ascultatorul cu aranjamentele noi si cu alte elemente de noutate, cu interpretarea vocala spectaculoasa a lui Eric Adams, cu prestatia puternica a lui Donnie Hamzik la tobe, cu soundul scanteietor al chitarii lui Karl Logan si cu noul record al lui  Joey DeMaio care a inregistrat solo-ul de bas “The Sting Of The Bumblebee MMXIV”,  cu viteza ametitoare de 300 de batai pe minut.
In ceea ce priveste muzica, aceasta este o inregistrare complet noua”, a explicat bassistul si producatorul Joey DeMaio, referindu-se la acest album. “Totul a fost inregistrat din nou. O cantitate imensa de munca si efort se concentreaza in acest album, pe toate nivelurile, lucru pe care il veti percepe auditiv, cand il veti asculta.. 
MANOWAR devenise o forta imperioasa, cu rasunator succes international, inca de la albumul de debut, “Battle Hymns”. Iar albumul, ‘Kings Of Metal’ din 1988, urmat de turneul din 1989 a catapultat formatia intr-o noua sfera. Piese precum “Heart Of Steel”, “Kings OF Metal”, “Hail And Kill” si “Blood Of The Kings” au dobandit imediat statutul de repere clasice  cunoscute si apreciate pana astazi de fanii metalului din lumea intreaga.
Am pornit de la o discutie despre aniversarea a 25 de ani de la lansarea albumului si despre cum am putea sa o facem sa fie speciala. Iubim aceste piese la fel de mult ca si fanii nostri. Asa ca am inceput sa vorbim despre o noua inregistrare, care sa permita adaugarea unor noi elemente si un sound proaspat si masiv,” a explicat Joey DeMaio. “Apoi, s-a nascut ideea turneului aniversar, pentru a celebra acest album asa cum se cuvine. Live, alaturi de fanii nostri!” a adaugat el. “Am impins limitele omului si cele ale echipamentelor la maxim, pentru a face cinste inregistrarii originale si nu am putea fi mai multumiti de rezultatul obtinut. Totul suna mai amplu, in primul rand datorita capacitatii de a integra  mai mult sunet intr-o inregistrare, fata de posibilitatile din trecut. Totul s-a imbunatatit, de la tehnologie la echipamentele pe care le folosim, de la corzile si dozele  pentru  chitara pana la pre-amp-uri, microfoane si chiar  pana la insusi procesul de inregistrare. Tehnologia a evoluat atat de mult! Rezultatul este masiv! ” a comentat DeMaio.
 
Kings Of Metal MMXIV Track List (FINAL):
Disc 1:
Hail And Kill MMXIV
Kings Of Metal MMXIV
The Heart Of Steel MMXIV (Acoustic Intro Version)
A Warrior’s Prayer MMXIV
The Blood Of The Kings MMXIV
Thy Kingdom Come MMXIV
The Sting Of The Bumblebee MMXIV
Thy Crown And Thy Ring MMXIV (Orchestral Version)
On Wheels Of Fire MMXIV
Disc 1 Bonus Tracks:
Thy Crown And Thy Ring MMXIV (Metal Version)
The Heart Of Steel MMXIV (Guitar Instrumental)
Disc 2 Bonus Tracks:
Hail And Kill MMXIV (Instrumental)
Kings Of Metal MMXIV (Instrumental)
The Heart Of Steel MMXIV (Orchestral Intro Version – Instrumental)
The Blood Of The Kings MMXIV (Instrumental)
Thy Kingdom Come MMXIV (Instrumental)
Thy Crown And Thy Ring MMXIV (Orchestral Version – Instrumental)
On Wheels of Fire MMXIV (Instrumental)
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here