Mărgineanu contra posturilor varane?!

0
142

Citesc pe FB postarea lui Mihai Mărgineanu şi nu-mi vine să cred.
Sintem oare un neam prost, asa dupa cum a zis Aurelian cind a parasit Dacia ? Nu cred ! 
Ma uit la copiii astia frumosi (ma rog, mai mult Laura, ca baietii sint uritei!) de pe Prima TV cu emisiunea lor din ce in ce mai buna si mai proaspata, adicatelea „NEAM TREZIT” si imi dau seama ca umorul poate fi de calitate si la televizor. 
Ma gindesc ca poate si cu putina promovare din partea voastra, si din partea mea, o sa scapam de manelismele cvasi-acceptate tacit de pe posturile varane. O sa putem ride sanatos, ca pe vremuri si, poate asa o sa poata sa treaca mai mult de 45% dintre elevi de sperietoarea nationala numita: BACalaureat . 
Uite asa usor-usor ne putem indrepta catre sfirsitul cocalariei inceputa in anii 80 ! Bravo, Micutzu si Adrian – se vede ca v-ati tocit coatele prin scolile alea grele de actorie, fara sa va atinga fumurile otravite ale efemerei celebritati … Mihai M.
1. Cei de la Prima TV încearcă să-i imite pe Răzvan şi Dani până şi la felul în care stau pe canapea.
2. Sunt total antipatici, din punctul meu de vedere.
3. Emisiunea nu spune aproape nimic, în afară de faptul că include un câine foarte drăguţ.
4. Mihai Mărgineanu a fost invitat constant la toate Antenele. De ce-l supără manelismele, nu înţeleg! Presupun că a participat de bună voie!
5. Cât contează să te holbezi organizat şi nu haotic!
 
P.S. Iată ce reacţie a avut sensibilul creator de mahala, e drept, într-un mesaj privat:   „Maestre ai                                                  innebunit ori ai ficatul plin de toxine.”  Sincer nu mă aşteptam la aşa ceva de la unul care era tocmai duşmanul… vulgarităţii, dar i-am răspuns corespunzător şi am încheiat subiectul. E bine să ştiţi cine sunt aşa zişii nonconformişti, alintaţi de presă. Cu acest individ nu cred că am schimbat mai mult de 20 de vorbe în viaţa mea. Cele de acum sunt deja peste plan!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here