VĂZUTE PE SĂRITE

0
22

television violence hate tv
* Matinalul TVR1 s-a mutat la Cluj-Napoca, de unde vom avea transmisii de la C.E. de gimnastică începând de azi! Invitatul dimineții a fost primarul Emil Boc.
*Dolce Sport ne răsfață cu meciuri grele. Real Madrid- Bayern Munchen. De data asta Lewandowski e în teren. Final cu 4-2, dar după ce arbitrul maghiar Kassai a greșit clar de două ori în favoarea gazdelor. Bayern a condus, la un moment dat cu 2-1, adică s-a ajuns la prelungiri. Ronaldo a dat trei goluri fără să facă mare lucru, spun specialiștii. Păi ce să mai facă?
* România TV a devenit 100% Ghiță TV de la reținerea lui Sebastian Ghiță în Serbia. Zilnic, non-stop, uneori și în loc de meteo, e vorba despre Ghiță!
*  Mirel Curea  (mare jurnalist de investigație, care se laudă permanent cu realizările lui) se exprimă golănește pe B1TV, iar Mânăstire nu se bagă! Alt nesimțit!
* La Vorbește lumea a fost puțin Andreea Marin, a fost și Andreea Bănică Primul ei Paște alături de fiul Noah. Ce s-a gătit, ce s-a mâncat.
* La Prietenii de la 11 Diana și Ristei cântă și dansează cu Radu Ile ăla cu clopul…povestiri de la Înviere, agitat…e și acolo o bucătărie…
* La Realitatea Tv  Lavinia Șandru face emisiune, în prima zi de Paști cu tema 10 ani de Băsescu!!! A luat-o razna dl. Gușă? Asta-i temă la 3 ani distanță? Invitați erau avocata Cornelia Lalu și analistul Bogdan Lefter (care nu lasă nicio afirmație netaxată, pentru a sublinia nenorocirile create de TB). De fapt preocuparea e pentru alegerile din 2009.  Atitudinea lui Lefter e lipsită de noimă odată ce nu are niciun argument logic. În opinia lui, Geoană era câștigător. Modelul A3. Invocă sondajele, de parcă nu știm cine le făcea. Dacă un institut a dat alt rezultat, atunci acela avea contract cu PDL. Lefter face afirmații absolut neacoperite despre cum s-ar fi măsluit alegerile. Șandru l-a lăsat pe Lefter să vorbească non-stop. Lalu n-a avut voie. A fost o discuție de mare jenă. Pascal?
* La A3 se face statuia lui S. Ghiță, cu date despre calitățile lui de geniu, de făcători de bani, despre performanțele lui în I.T. Odă infractorilor. Cam asta se petrece în media cinstită. Cele mai importante sisteme la mâna lui Ghiță, scria pe ecran. Cine comenta? Roșca Stănescu, B. Chireac, Harnagea, Nicolicea și alții. Mai mult ca sigur vinovat de toate cele petrecute cu Ghiță, va fi tot T.B.
* B1TV strică și ea ziua de sărbătoare cu Lidia Vadim și Marinescu. De ce nu mai e PRM, ce ar fi fost dacă ar fi fost…non-subiect, tristă abordare. Nu vrea nimeni să facă emisiuni despre ce vrea lumea? Despre prezent, viitor?
* Ce plăcere! La TVR2 Dalmațienii, la TVR1 concert Tudor Gheorghe. Vedeți că se poate?
* Declarațiile lui Reghe sunt mereu enervante și arogante. Pentru el a fost un meci bun de fiecare dată. CFR- FCSB O-O . Miriuță susține că a controlat tot jocul. N-am văzut în repriza a doua așa ceva. La posesie a fost 51% pentru gazde. Invocă plecările de jucători. Dar și alții au pierdut, vândut oameni. Acum sunt 3 puncte avans pentru Steaua. Crăciunescu apreciază arbitrajul. Deși era loc de mai multe cartonașe. * Alibec a reacționat nasol la schimbare. E treaba lui Reghe să gestioneze situație. Vedetismul dăunează. Omul trebuia să rămână alături de colegi pe bancă. * La Dolce comentariile sunt mai tăioase. Cornel Dinu , Panduru și Cristi Balaj. Și Balaj a apreciat arbitrajul. Cu unele scăpări. Mai ales la Omrani…* Psihanaliza lui Alibec o face V. Moraru  de la DigiSport, Crăciunescu, toată lumea. N-a dat mâna, s-a enervat, n-a jucat…Tot campionatul stă în acest băiat răsfățat? Ilie Dumitrescu îl critică ferm pe Alibec pentru atitudine. * De 7-8 zile aflu că Deac nu vrea la FCSB. De ce e atât de important să dai zilnic o non-știre?  Că l-a refuzat pe Becali? Poate inițial nu-l refuzase și de aia s-a grăbit ciobanul cu anunțul. Ce mare jucător e Deac? Ce a arătat în ultimul joc? Sau el nu merită comentat pe joc, doar pe ce n-a făcut, adică nu merge la Steaua. Foarte bine, că a rămas la Cluj!
* Naum nu poate nicio zi fără insinuări, conflicte. Azi, marți, reia tema cu Alibec. Îl sună pe Becali. A zis Șumudică ceva despre cum trebuie tratat Alibec. Mare pedagog și ăsta. Că e bibelou. Actele de indisciplină ale unor jucători ca Tamaș, Muniru, Tănase n-au fost sancționate când trebuia. Firește că Geambașu se bagă și el în vorbă. Vrea să-l facă pe GB să zică ceva nasol de Alibec. Becali discută cu jucătorii prin intermediul televiziunii…Enache e antigol, zice GB… Aseară au jucat 4-5 jucători. Afirmă el. S-a lămurit și cu De Amorim. I-a luat ceva timp. După ce se termină convorbirea, încep atacurile lui Naum. Pregătite, concertate, incorecte. Cică Alibec e ”sensibil”! Ilie Dumitrescu e singurul care pune problema corect. A jucat prost, e schimbat. * Mă și mir că a fost lăsat să intre Reghecampf. Ironiile lui Naum și Geambașu sunt de puști neevoluați. Pe Reghe l-a deranjat faptul că Alibec n-a rămas pe bancă, lângă colegi. Era căpitan de echipă. * Reghe nu e îngrijorat că nu au tras niciun șut pe poartă. O gândire ca asta nu poate duce la performanță. La el totul e O.K., totul e normal…* E reintrodus Șumudică în direct. Mereu e ultimul cuvânt la el. Becali n-a spus ce fac unii la Astra…Șumudică se referă la acte de rasism  la FCSB, ironizează garnizoana, uitând că FCSB nu ține de armată…Intervine iar Reghe. Ai spus tu, ba tu…Reghe îi cere să nu se mai ia de el…Sunați-vă între voi zice cineva.Din păcate polemica e penibilă, lipsită de conținut…Astra și-a luat bani pe cei 4 jucători vânduți la Steaua…Șumudică vrea să iasă din mizeria asta, adică din emisiune, din discuția jenantă…Naum jubilează că i-a ieșit această ciocnire. * Mai important e câte kilograme are Alibec. Dar nu le e rușine? Nu-l pot cântări oricând? * La emisiunea de seară, moderată de V. Moraru, asistat de ”cel mai simpatic om de pe micul ecran”, Decebal Rădulescu, ghiciți ce subiect aveau după ora 22,00? ”Cazul Alibec”. Uite așa e distrusă cariera unui om..Strâmbele lui Rădulescu sunt ordinare. El îl atacă pe Reghe, fiind prieten cu Șumudică. Acest  individ vrea ca Alibec să fie tratat special sau să stea mereu lângă Șumudică. Cine-i explică ciudatului că nu Reghe a spus că e supraponderal ci Ilie Dumitrescu?
* Mi-a plăcut Robin Hood regizat de Ridley Scott  cu Russell Crow în rol principal. Nu-l văzusem! * Vă recomand și filmul muzical ”Un cântec străbate lumea” (Across the Universe) din 2007 cu piese The Beatles folosite inedit și plăcut. Pe HBO!
* Djokovici a bătut la Monte Carlo, dar foarte greu. Gilles Simon a făcut câteva mingi excelente. Poate merita să meargă el în turul trei.
* La Perfect imperfect (TVR1) se discută despre dependența de tablete și gadgeturi al copiilor. Unii ajung să fie tratați la psihiatrie. Limitarea accesului la tablete este esențial. Din păcate Emma Zeicescu vorbește mult și repede, așa că nu pot rezista. Mă interesa ce spune psihologul invitat, nu mama teveristă (foarte mândră de copilul ei de 3 ani).

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here