Maria Morelli si Robin and The Backstabbers la Psihologul muzical (ediţia 638 – 20.12.2014) – AUDIO

0
241

Maria Morelli si Andreea Billig la RRA
Maria Morelli si Andreea Billig la RRA

Două debuturi în această ediţie de iarnă. Maria Morelli (e din Braşov, e născută pe 19.01.1993) a venit însoţită de colega noastră, jurnalistă şi scriitoare, Andreea Billig. Maria are deja un CD scos în Italia,”The Way I Feel”, cu piese compuse de Francesco Colasanto, a participat la câteva concursuri de gen în ţară, n-ar refuza un Sanremo, unde a încercat o singură dată. Ne-a oferit şi un colind live, spre bucuria celor de acasă!
 
ROBIN & THE BACLSTABBERS la RRA
ROBIN & THE BACLSTABBERS la RRA

Robin And The Backstabbers au venit direct după o cântare. Fondatorul, Andrei Robin Proca (voce, chitară) a fost vorbitorul principal fiind şi creatorul de bază al trupei. Au fost în studio Vladimir Proca (tobe) fratele  cu 7 ani mai mic, Florentin Vasile (chitară, voce), Eugen Nuţescu (bas, dar în studio a venit cu ukulele) este şi cel mai matur component şi Radu Moldovan (percuţie). A lipsit Andrei Fântână (keyboards, saxofon). Chiar dacă oamenii erau obosiţi, am avut parte de câteva piese unplugged care au sunat foarte bine. Grupul are un album, „Stalingrad-Bacovia Overdrive Vol I” care deschide o trilogie concepută deja. A apărut în 2012. În 2013 a obţinut titlul de „Cel mai bun rock alternativ” şi de „ Artistul anului” la Gala „On Air Music Awards”. Despre proiecte, intenţii, activitate, preferinţe, preocupări aflaţi ascultînd orele pe care Robin and The Backstabbers le-au petrecut în Studiol 31.
Au fost multe piese de iarnă, de Crăciun cu Nicola, Desant (o noutate), Al. Andrieş, The Pogues, Dorin Liviu Zaharia, Evandro Rossetti (un cadou muzical pentru prietenii emisiunii), BZN, Jose Feliciano ş.a.
Top 5 Sentimental a revenit tot pieselor de iarnă, de Crăciun sau de An Nou. Primele locuri le-au ocupat 1. ABBA cu Happy New Year, 2. Queen- Thank God It s Christmas şi  3. Wham!- Last Christmas. Au fost 80 de piese propuse, din toate perioadele şi toate stilurile muzicii internaţionale.
Audio:

 
 
 
Mai jos aveţi o selecţie a mesajelor:
Andrei Proca la Radio Romania Actualitati
Andrei Proca la Radio Romania Actualitati

DarkAngel: Salutări! Am reuşit să fac o gripă urâtă de tot! Doctorul a zis că am şi laringită, aşa că nu pot să vorbesc. Mi-au interzis… E foarte greu să nu poţi vorbi… Tocmai acum am descoperit că am atât de multe de spus… Şi tot acum mi-am dat seama că nu prea mai ştiu să scriu de mână… nu înţelege nimeni ce scriu pe bileţele! Uffff!!
Boogie: Salutare! Sper ca piesele rock să intre în topul de săptămâna viitoare! 🙂 Go Iron Maiden!! Votaţi Maiden şi Black Sabbath!
Adrian, Norvegia: Mare bucurie este pentru mine această emisiune! Sărbători fericite!
KissArmy: M-a cuprins febra sărbătorilor! Sunt mai bun şi mai îngăduitor! Nu o să spun nimic nasol despre Tibi şi Scara lui spre Rai… Am notat toate gândurile negative pe o hârtie şi le voi exprima după sărbători! Până atunci sunt ZEN! :))))
Simona, metalfan: Am o completare pentru mesajul Cristinei: noi când spunem „ţinem cură” înseamnă că nu avem bani şi mâncăm iaurt! :)))) De aceea vrem mai repede acasă! :))
Diana, Bologna: Ciao Maria! Cânţi frumos! Nu te-ai gândit să participi la Sanremo?
Dana, Israel: Foarte frumos colindul! Felicitări
Vicky: Bun… Tibi este VOCEA. Ok, fie şi aşa! Dar mă mir că nu a sesizat nimeni că Inna a cântat LIVE! Şi nu ne-a durut prea rău! :)))) După trauma aceea de la Braşov… aveam nişte emoţii!! Dar a fost onorabil! 🙂
Edi, Arad: Mie nu mi-a plăcut cum a interpretat colindul. Nu se poate apropia de Paula Seling.
Salutam invitatele emisiunii si pe realizatorul acesteia. Semneaza trupa Barock care ureaza tuturor sarbatori fericite.
Alin din Arad Buna noapte…va ascult si eu cu mare placere ,sunt pe autostrada in Ungaria vin spre casa ,e foarte aglomerat ,sute de romani vin spre casa ,cu voi timpul si kilometrii trec mai repede . O emisiune foarte reusita in fiecare vineri ,tineti-o tot asa si in anul care vine ,Sarbatori pline de pace si liniste va doresc….
Medeleanu Marin sunt. – Succes în toate! Îmi place mult vocea ei, stăpâneşte foarte bine vibrato, coboară lejer în sunetele joase, este o bucurie să asculţi voci neîncălzite cântând aşa bine! Tot înainte Bia!
Arici Ţepos: Wow! Aţi difuzat singura piesă din repertoriul Kiss care-mi place cu adevărat!! Nu-mi vine să cred că m-aţi nimerit!!!!!! 🙂
Doru,şofer de TIR La fel de aglomerată e şi autostrada A1 din Austria, direcţia Ungaria. Drumuri bune tutror din traficul european.
Elisei, Oradea: În drum de la Oradea la Bacău, momentan pe la Gheorghieni. Emisiunea dvs mă ţine treaz cu muzică bună!
Dan, Austria La  Multi Ani si Fericire tuturor din Radio Romania
Raluca: Cât de tare sună Texas Hippie Coalition! E un fel de Napalm Death, doar că la ei înţelegi cuvintele! Mulţumesc pentru difuzare!
Ruxandra Călin Felicitari pentru concertul din Colectiv, va fac prajiturele! :))
Daniela, Oradea: Este foarte interesantă muzica invitaţilor dvs!
Monica, Buc: Îmi place cum sună trupa! Felicitări! Şi versurile sunt interesante! Aş vrea să îi întreb pe băieţi dacă s-au gândit să participe la Eurovision? Îi tentează astfel de concursuri?
Attila Lutinca Merg spre casa de la munca si va ascult in masina. Se aude super, imi place mult cum canta baietii.
Mirela, Milano: Vă mulţumesc din suflet pentru ABBA!
Dl Lache: La mulţi ani şi Sărbători fericite tuturor ascultătorilor!
Marius, metalfan: Gata! Am terminat de făcut bagajele! Abia aşteptăm să ajungem în ţară! 🙂
Lengyel Ramona Buna seara! In sfarsit sunt acasa la mine in camara si pot sa va ascult relaxata pana dimineata. Mi-a fost dor de toata lumea.
Onu Pavelescu Buna seara! Wow, ce bine canta Maria Bianca! Felicitari!
Emil Bedreag Prezent la datorie, va ascult cu mare drag in fiecare zi de vineri ptr. ca va admir si imi place emisiunea, indiferent de invitat. Deci…o noapte alba alaturi de VOI, BUNA NOAPTE !
Tony Poptamas Au cantat minunat!!! Va ascult cu plăcere, in drum spre casa… in Norvegia.
Radu Cartianu Interesanta trupa, ma bucur ca pot asculta mai mult. Se aude bine.
 
 
sursa: Radio România Actualităţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here