MARIO BIONDI, pentru prima data in Romania (24 mai)

0
29

MARIO BIONDI 24 maiIn cadrul turneului care numara 50 de concerte, Bucurestiul va fi gazda pentru “Best of soul” in data de 24 mai, de la ora 20, la Sala Palatului.
“O colectie a celor mai importante succese de  pana acum plus alte 7 noi piese propune proiectul  “Best of Soul” pentru a “povesti” pe scurt ce mi s-a intamplat in cariera ultimilor 10 ani: de la aparitia “Handful of soul” pana azi” – marturiseste MARIO BIONDI. Odata cu aparitia discului, a inceput pentru mine perioada de sarbatoare pe care o impartasesc cu publicul meu din Italia si Europa”.
O voce calda, profonda, senzuale dar in acelasi timp limpede si clara: MARIO BIONI (anagrama de la Mario Ranno), o voce cultivata cu rabdare si pasiune pentru muzica pe care o asculta cu sfintenie din primii ani de viata la tatal sau, cantaretul Stefano Biondi.
Multe si diverse au fost apoi experientele care l-au format pe artistul de azi: de la cantatul in corul bisericii la vocile de studio pentru diferiti muzicieni, de la studiul sistematic al muzicii, la perfectionareaa limbii engleze.
Indragostit de muzica soul, inca din 1988 , incepe sa realizeze recitaluri in deschiderea unor reputati interpreti internationali precum Ray Charles.
Dar cea mai mare oportunitate a sosit odata cu editarea in Japonia ia single-ului “This is what you are”,  care a fost rapid preluat de  Norman Jay, celebru DJ la  BBC1, si care, indragostit de piesa a lansat-o in intrega  Europa.
In 2006 apare primul sau album, “Handful of Soul”. Discul cuprinde 12 piese, unele originale, altele din repertoriul clasic al genului si ii asigura artistului ani buni de concerte.
Abia in aprile 2015 apare “Love is a temple”, single-ul care anunta noul album –  “Beyond”-  incununat rapid cu Discul de Aur si care , apare la final de an  si intr-o Editie de Lux, imbogatit cu un tribut Commodores (5 mari succese ale miticei trupe britanice dintre cere este promovat “Nightshift”)
 In noiembrie 2016 apare “Best Of Soul”, anticipat de single-ul  “Do you feel like i feel”.
Albumul celebreaza 10 ani de cariera pentru MARIO BIONDI care vrea sa aduca sa aduca un omagiu muzicii de care este indragostit prin cele 15 creatii “de aur” ale genului soul si alte 7 piese originale.
Toate figureaza in playlist-ul turneul european care va ajunge si in Bucuresti pe 24 mai 2017, prin evenimentul realizat de MTIME si AMICI DELLA MUSICA.
Biletele vor fi puse in vanzare in retelele www.eventim.ro, www.bilete.ro. www.blt.ro, www.iabilet.ro incepand cu data de 1 martie 2017.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here