Mark Cross, o legenda a heavy metalului international, in studio si pe scena cu REZIDENT EX

0
24

Am primit următorul comunicat de presă de la Tavi Iepan:
Mark Cross RezidentEX 2015
Dragi prieteni,
faceti cunostinta cu prietenul nostru Mark Cross – tobe/percutie (ex HELLOWEEN, KINGDOM COME, METALIUM, NIGHTFALL si cate si mai cate…), avand colaborari cu MARCO MENDOZA sau IAN GILLAN, un foarte apreciat muzician de studio cu un impunator palmares live – printre altele, l-a inlocuit pe James Kottak vara trecuta la concertul SCORPIONS din Bahrain.
Mark Cross va putea fi ascultat pe cel de-al doilea album REZIDENT EX, el va concerta cu noi la urmatoarele aparitii live in primavara in Romania.
Prima confirmare live: Joi, 26 Martie, REZIDENT EX la BUCURESTI – SILVER CHURCH.
Tavi Iepan despre REZIDENT EX si imprimarile la cel de-al doilea album al grupului:

Mark Cross
Mark Cross

In primul rand, o veste care ii va bucura pe fanii nostrii: Matthias a scapat de „manusile“ de ghips primite in urma accidentului de motocicleta din toamna trecuta si se afla cu noi in studio plin de elan si cu pofta de cantat. Noi am hotarat inca de anul trecut ca acest al doilea album va fi produs si inregistrat intr-un singur loc si ne vom lasa atat timp cat va fi nevoie pentru compozitii si inregistrari.
Dar colaborarea intre membri unei trupe la crearea unui nou album presupune alocarea unui timp indelungat pentru inregistrari din partea fiecaruia, lucru foarte greu de realizat mai ales atunci cand nu toti locuiesc in aceeasi localitate si nici macar in aceeasi tara. Ca atare, s-a ajuns la o solutie convenabila din toate punctele de vedere, respectiv inlocuirea lui Vali la inregistrarile din Germania cu Mark, un vechi prieten si coleg al lui Matt din perioada Metalium, care si-a schimbat domiciliul din Atena, locuind de curand din nou in Hamburg pentru a fi mai aprope de colegii lui de la Tainted Nation si celelalte colaborari din Germania sau Marea Britanie.
Atras tot mai mult de genul muzical abordat si impresionat de povestirile lui Matt despre atmosfera din Romania, Mark si-a exprimat dorinta de a canta live in Romania, dorinta pe care i-o vom satisface curand 🙂
Ar mai trebui amintit ca munca la album este destul de avansata, Mark si Christi au inregistrat o mare parte din trackuri si pot sa va asigur ca avem si de aceasta data o sectie ritmica redutabila.
Va vom tine la curent in urmatoarea perioada cu vesti, imagini si impresii si asteptam cu nerabdare sa ne revedem in tara.
Distribuiti mesajul nostru si…
stay tuned!!
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here