Nicu Alifantis la Psihologul muzical (ediția 707 – 16.04.2016) – AUDIO

0
42

Vă veți convinge că a fost un regal, numai dacă ascultați discuția prietenească din noaptea de 16 aprilie. Nicu Alifantis a revenit cu mai multe noutăți, cu multe proiecte aflate pe rol. „Alifantis FaceCarte” este o apariție recentă cu poezii, comentarii, portrete adunate de-a lungul timpului, de pe pagina de Facebook a artistului. Albumul lansat cu puțin timp în urmă, „Madame, mon amour” este o culegere foarte plăcută. Am discutat mai mult despre „Șotron” carte și CD apărute în 2015. Un produs extrem de bine realizat, atât muzical cât și grafic.

Au fost multe amintiri inedite din cariera lui Nicu Alifantis. Au fost și multe solicitări muzicale din partea celor peste 500 de oameni care au scris sau au sunat! Au fost și întrebări legate debut, de primele compoziții, de viața de familie, de concerte, de promovare, de muzica de teatru. În calitate de producător, ne-a oferit și un CD nou cu Vali „Sir Blues” Răcilă & Raul Kusak, „Handmade Blues”, care sună foarte bine. Lista preferințelor personale n-a prea avut loc în emisiune, dar veți auzi piese cu Sting, Mark Knopfler, David Gilmour, Hugh Laurie.

Agenda pop-rock include piese cu Alexandru Andrieș, Charles Aznavour. Soul Asylum, Zakk Wylde, Ace Frehley, Cristian Nistor, Steve Morse ș.a.

Top 5 Sentimental a inclus piesele interpretate de Charles Aznavour. Primele trei clasate au fost 1. La Boheme, 2. Les Comediens, 3. For Me Formidable.

Audio:

Selecția mesajelor:

Nicu-Alifantis-Sotron a
Nicu Alifantis – „Sotron”

Robby, Reşiţa Bun regăsit… Sunt obosit şi trist… Sunt încă în război cu părinţii care refuză să-mi cumpere bilete la concertele rock din acest an… M-am angajat… După şcoală mă duc la muncă… la un restaurant… Nici iubita mea nu mă ajută… nu s-a angajat… dar vrea să meargă la toate concertele… E o viaţă grea!!    :((((
Marius, metalfan Bun venit Nicu Alifantis!!!! Ne bucurăm că este cu noi în această noapte!
Cristina, metalfan Bun venit, Nicu Alifantis! Poate că este o comparaţie şi o întrebare nefericită dar risc şi o adresez. Când a lansat dl Alifantis cartea şi CD-ul a invitat jurnalişti? Nu ştiu dacă a făcut-o, dar eu m-aş fi aşteptat să văd câte o ştire la TV… Aşa cum am văzut imagini de la conferinţa de presă a lui Andre Rieu! Din punctul meu de vedere ar fi fost un gest firesc din partea presei. În ce relaţie este invitatul cu presa?
Raluca De când nu a mai jucat Şotronul dl Alifantis?
Tania, Ucraina Felicitări pentru proiectul Şotron! V-aţi gândit să vă întâlniţi cu cei mici într-o librărie? 🙂
Mirela, Milano Bun venit dle Alifantis! M-aş bucura mult să vă văd în concert la Milano!
Maria Moldovan Buna seara de la New York ,A-LI-FAN-TIS!!!!! Ce surpriza!!!Ce terapie!!!!
Niko, Milano Mai există vreo şansă să îi vedem în concert pe cei 4 corifei? Dacă nu mă înşel, anul trecut aţi avut un turneu împreună. Cum a fost?
Camelia Ştiu că la un moment dat am citit în presă că nu vă plăcea coverul făcut de Paula Seling la piesa Ploaie în luna lui marte. Aveau o bază reală acele articole?
Teddi, Londra Foarte tare faza cu Paula! 🙂 Dar… chiar dacă nu compuneţi pentru alţii, aveţi totuşi un featuring cu Alexandru Andrieş la piesa Maria la geam. 🙂
Mona Este adevărat că aţi picat de două ori la Conservator?
DarkAngel Dar apropo de coveruri… Vă uitaţi pe Youtube, ascultaţi coverurile încărcate acolo de diferiţi utilizatori? V-aţi gândit vreodată să faceţi un concurs de coveruri pe FB? 🙂 Adică să încarce oamenii video cu ei cântând o piesă din repertoriul dvs.
Lavinia Ban Oare de ce muzica de teatru nu are nicio nominalizare la Premiile UNITER?
Teddi, Londra Trebuie să vă povestesc ceva… Când eram mic, în clasa a V-a, doamna dirigintă a decis că o dată pe săptămână trebuie să facem o oră de dicţie. Nu o să uit niciodată că timp de un semestru ascultam o dată pe săptămână piesa Rrrrrock. Până la urmă am reuşit cu toţii să pronunţăm corect! Cred că nu am mai ascultat piesa de atunci… Dar m-aş bucura dacă aţi difuza-o în această noapte! 🙂
Liviu Foarte bună ideea de a scrie măcar o pagină pe zi… Din păcate, astăzi, am văzut că elevii îşi iau notiţe direct pe tabletă…
Flavius Toader OK Nicu, ai spus mai devreme ca dacă te-ai fi născut iarăși in Romania nu te-ai fi mai apucat de muzica, atunci ce ai fi făcut pe cale profesională? Atunci noi nu ne-am fi îndrăgostit de cum ninge Decembrie! Salutari din Michigan! Va ascult cu plăcere!
Mihnea Cum s-a împăcat viaţa de artist cu cea de familie? Aţi întrerupt concertele atunci când au apărut copiii în viaţa dvs?
Teodora Sunteţi un tată care îşi răsfaţă copiii, care le face pe plac, sau sunteţi genul de părinte mai strict? 🙂
Marian Partene O emisiune nemaipomenita si un invitat pe masura! Va ascult din Chile si am noroc de diferenta de fus orar ca sa va ascult la o ora rezonabila pentru mine!
Edi Pantazi Multe salutari domnului Alifantis. Ce placut sa-l auzim live de peste ocean in Boston, SUA! Ma duc sa-mi caut cd-ul plin cu melodii si poezie recitata de Nichita Stanescu. Emisiune excelenta d-nu Partos.
Lorelei, Spania A refuzat vreodată dl Alifantis să dea autografe?
Pepe Le Pew Multe salutari din L.A.! Am rezolvat problema traficului inspre casa ascultandu-va emisiunea la internet pe telefonul mobil cuplat la radioul masinii! Mesajele le scriu mai greu…! Fain, multa sanatate si inspiratie domnului Alifantis!
Lorena Nu prea înţeleg alegerea topului de săptămâna viitoare… Adică… Totuşi, nu este un solist bun… nu are o voce deosebită… nu are nici hituri… E prea multă chitară, prea mult distors… Mă miră alegerea, sincer!
Magda E o mare bucurie să ascult piesele lui Aznavour!
Arici Ţepos O fi mai bine ca Voltaj, fără distors dar cu texte proaste?
Niko, Milano Eu abia aştept topul cu Rory Gallagher!
Niko, Milano Mulţumesc pentru Pink Floyd!
Gabriela Mulţumesc ! N-am ştiut că Sid Vicious a fost la Pink Floyd! (?!?!?! 🙂 😉 )
sursa (pentru partea audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here