MAROON 5 – Pentru prima oară în România (5 iunie 2016)

0
28

MAROON 5  5 iunie aPe 5 iunie 2016, Maroon 5 susţine un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Biletele sunt disponibile începând de astăzi (30 martie), ora 16:00, prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro
Adorată de întreg mapamondul, Maroon 5 va susține primul concert din România, în data de 5 iunie, iar carismaticul Adam Levine se va asigura că publicul iși va aminti acest show pentru foarte mult timp!
Maroon 5, trupă lansată în Los Angeles, a câștigat primul dintre cele 3 premii Grammy din carieră, la categoria Best New Artist în 2005 și a vândut peste 17 milioane de albume în întreaga lume. 
Maroon 5 a caștigat fanii și criticii deopotrivă cu stilul muzical inovator, un mix rock/R&B, prin albumele , Songs About Jane și  It Won’t Be Soon Before Long, care a inclus hit-uri precum Makes Me Wonder și If I Never See Your Face Again.
În 2010, trupa a lansat cel de-al 3-lea album de studio, Hands All Over, care conține single-uri precum Misery și celebrul Moves Like Jagger, ocupând #1 în
Top 40 și Topul Hot AC, precum și #1 în topul Billlboard Hot 100. Ambele single-uri au fost nominalizate la categoria “Cea mai buna interpretare pop a unui Duo sau a unui grup vocal” a premiilor Grammy. Moves Like Jagger a devenit unul dintre cele mai bine vândute single-uri din toate timpurile, cu vânzari de peste 8,5 milioane exemplare în întreaga lume.
În 2012, Maroon 5 a lansat Overexposed, care a întărit rapid statutul grupului în muzică, cu o întreagă colecție de single-uri care au atins primele locuri în topurile de profil.  În sprijinul promovării albumului, Maroon 5 a susținut unul dintre cele mai bine vândute turnee, cu încasari de peste 50 milioane de dolari numai din vânzarea biletelor.
Cel mai nou album al trupei, V, a debutat pe locul 1 în Billboard Top 200 și este o descriere a călătoriei grupului până în prezent, captând esența hit-urilor trupei de la început și continuând cu succesul celor mai recente.
Single-ul de debut al albumului, Maps, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup în TOP 40 în 18 ani și a intrat în Top 100 în peste 18 tari.
Videoclip-ul melodiei Sugar, emblematică pentru grup și nominalizată în cadrul premiilor Grammy, a avut aproape 1 miliard de vizualizări până în prezent.
Turneul susținut de Maroon 5, V Tour, a început în februarie 2015 în America și continuă în Europa, ajungând pentru prima dată în România, în data de 5 iunie 2016!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here