MARŢI 13

0
10

marti-13 (600 x 280)Eu vă povestesc, voi trageţi concluzii!
Trebuia să merg la Otopeni să-mi iau sora la 14,00. Zbor Tarom de la Bruxelles. Întreb dacă are întârziere. Mi se spune că n-are. Stabilisem cu un amic să mă ducă şi să mă aducă. La 12,50 nu venise. Sun, nu răspunde. Comand taxi. În lift mă prinde telefonul omului. Nu mai poate ajunge. Ce drăguţ! Doar 300.000 taxi-ul, cu bacşiş cu tot. Acolo întreb iar, dar mi se spune că nu se ştie dacă are sau nu întârziere!
La Sosiri, pe dreapta e o cafenea. Singura. Cu inscripţii în italiană. Cer decof şi lapte. Primesc. Vorbesc la telefon, vine o tipă cu nota într-un păhărel mic, ca de ţuică sau tequila. Scot banii. Eram la telefon când a venit alt chelner şi a luat banii, deşi nu cerusem să vină şi nu terminasem consumaţia. Pleacă cu 200.000. Preţul era 153.000!! Aştept restul, niciun semn. Se face 14,00 mă duc la Sosiri şi realizez că am băut cea mai scumpă cafea din viaţa mea. Chiar e furt calificat!
Mai întreb odată la Informaţii şi mi se spune că avionul are întârziere. Dar nu se ştie cât. Intreb dacă a plecat de la Bruxelles şi răspunsul straniu e că nu se ştie! Intru pe facebook- prin telefon şi citesc că-mi scrie nepoata, fiica surorii mele care locuieşte la Bruxelles de câteva săptămâni,  că e mai bine să plec acasă pentru că avionul întârzie. Nu ştia nici ea cât. După frământări intense, decid să plec. Foarte eficient sistemul de cerut taxiuri acolo. Touch-screen-ul cu mai multe firme…O plăcere. Iei bon, ieşi şi te urci în maşina de pe bon…Ajuns acasă aflu că ar fi o întârziere de o oră, apoi de două şi în final de trei! Chiar aşa greu funcţionează comunicarea între două aeroporturi? Tarom nu are obligaţii faţă de pasageri şi rudele lor?
Cum sora mea are telefon de Belgia, nu mă poate suna, nu poate fi sunată, pentru că nu se pricepe să umble la aparat. Rămâne speranţa ca Violeta s-o recunoască (a văzut-o doar în fotografii) la Aeroport. Are job-ul aproape şi o poate aduce cu maşina ei. Dacă se nimeresc. E acolo şi o echipă de la Antena 3 şi e preocupată de zborul de la Bruxelles. Or fi aflat că vine sora mea?
Final deschis…Vă scriu când îl aflu!
P.S. De ajuns, a ajuns avionul. Cursa 372 Tarom. Dar acolo , la Bruxelles, pasagerii au fost ţinuţi în avion vreo 3 ore. Stewardesele nu şi-au pus probleme să le ofere oamenilor nimic. Abia la cerere au adus apă! Servicii la nivel occidental, nu-i aşa?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here