Hara lanseaza un nou single pe 22 octombrie la Hard Rock Cafe

0
16
Hara 22 octombrie (427 x 600)Joi, pe 22 octombrie de la ora 21:30, BestMusic si Hard Rock Cafe va invita la un concert cu trupa HARA dar si o lansare al single-ului trupei intitulat „Ce ti-as face” !
Un concet HARA este o experienta UNICA: trupa este una dintre cele mai iubite din Romania, datorita creatiilor originale si a concertelor live interactive, pline de ritm si de pofta de viata. De asemenea, baietii de la Hara sunt o prezenta constanta pe scenele festivalurilor nationale si internationale, datorita unui stil muzical inovator ce imbina rockul alternativ si electronic pop cu puternice amprente din muzica popoarelor..
Activitatea bogata de pana in prezent a trupei HARA i-a adus numeroase premii de-a lungul anilor: Best Single, Romania – 2003, 2004, 2006, 2009; Best Album, Romania – 2004, 2008; Best Live Performance, Romania – 2004, 2005, 2009. Este prima trupa romaneasca castigatoare a concursului Song of the year-VH1 SUA, cu piesa Ploua stele, in anul 2009, si de asemenea singura trupa care a reprezentat Romania la Campionatul European de Fotbal-Austria 2008 .
Pe 22 octombrie HARA revine la Hard Rock Cafe cu un show exploziv si plin de surprize unde,alaturi de piesele consacrate, va prezenta IN PREMIERA noul single CE TI-AS FACE  care deja se anunta a fi unul din hiturile anului 2015 !
Biletele pentru showul HARA se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.
În presale biletele au următoarele preţuri:
– 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 30 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei. În ziua concertului, biletele aces general vor costa 40 de lei – cu loc la masă (fumători sau nefumători) sau fara loc respectiv 60 de lei VIP, în limita locurilor disponibile.
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here