CADOUL PERFECT DE 1-8 MARTIE !

0
44

Organizatorul PREMIUM BOOKING vă anunță că s-a rezolvat problema cadourilor din ”Săptămâna Femeii”! Trei domni romantici și celebri vin la București: Alessandro Safina (14 aprilie la Sala Palatului), Charles Aznavour (28 aprilie la Romexpo) și Julio Iglesias (18 mai la Sala Palatului). Ei bine, prețul biletelor la toate cele trei spectacole-eveniment va fi redus cu 15 % între 1-8 martie. NUMAI în acest interval de timp puteți obține bilete mai ieftine! O astfel de ofertă nu se ratează!
 

14 APRILIE – ALESSANDRO SAFINA LA SALA PALATULUI

 
Alessandro SafinaAlessandro Safina revine în România pe 14 aprilie. Tenorul italian va fi acompaniat pe scena Sălii Palatului de Alexander Symphony Orchestra (formată din 74 de muzicieni).
Biletele pot fi achiziționate online de pe www.bilete.ro   și www.salapalatului.ro  , precum și de la casa de bilete a Sălii Palatului, din rețeaua Bilete.ro (Oficiile Poștale, magazinele InMedio și Germanos).
 
Mai multe info despre acest concert găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/922772661137238/?active_tab=posts
 
Născut pe 14 octombrie 1963 în micul oraș Siena din Italia, Safina își descrie copilăria ca fiind una „normală, foarte normală”. I-a plăcut opera de mic, iar părinții i-au încurajat această pasiune.
Când a împlinit 17 ani, tânărul Alessandro a devenit tot mai atras de muzica pop. „A fost un moment extraordinar al vieții mele. Erau multe trupe care îmi plăcea: U2, Simple Minds, The Clash, care au adus un nou val în muzică. Trupa U2 îmi place în mod special pentru că piesele lor reprezintă dragoste și pace. Mi-ar plăcea să cânt în duet cu Bono”, a declarat Alessandro Safina.
Totuși, tânărul Alessandro a continuat pe drumul operei, obținând roluri importante în spectacole precum „La Boheme” de Puccini sau „Eugenio Onieghin” de Ceaikovski.
În momentul în care l-a întâlnit pe celebrul pianist și compozitor Romano Musumarra și s-a ivit șansa de a face un album care să combine muzica pop cu opera, Alessandro a acceptat provocarea imediat. Rezultatul a fost albumul care îi poartă numele, „Alessandro Safina”. Despre colaborarea cu Romano Musumarra, Safina a declarat: „Ca să fiu sincer, experiența muzicală alături de el, a fost extraordinară, dar experiența de a lucra cu el ca om, a fost foarte proastă. Au fost multe probleme după lansarea acelui album. Oricum, nu am mai auzit nimic de el de multă vreme”.
 
Experiența neplăcută nu l-a descurajat pe Alessandro Safina. Pe albumul Sognami, Alessandro a pășit din nou în universul pop-opera, colaborând de data aceasta cu producătorul german, Alex Christensen. Una dintre piesele incluse pe album este „Annie’s Song” (John Denver), despre care Safina a declarat: „Îl iubesc pe John Denver! Are foarte multe piese frumoase, iar versurile lui pot fi considerate adevărate poezii. Am ales această piesă pentru că am considerat că este foarte romantică și simplă”.
13 piese incluse pe acest album au fost înregistrate 4 limbi diferite: engleză, italiană, franceză și spaniolă. „Nu a fost foarte dificil.Mi-am dat silința. Oricum, în calitate de tenor de operă am cântat franceză, rusă, chiar și turcă. Deci nu a fost prea dificil. Atunci când înregistrez ceva, nu mă gândesc prea mult. Pur și simplu vreau să creez ceva bun”, a declarat Alessandro Safina.
 
 

28 APRILIE – CHARLES AZNAVOUR LA ROMEXPO

Charles Aznavour 28 aprilie
Charles Aznavour revine în România pentru un concert la Romexpo din București.Programat inițial pentru 20 februarie, spectacolul a fost amânat din motive logistice. Aceasta decizie a survenit după vizita efectuată de către staff-ul tehnic al artistului în luna ianuarie, pentru a decide exact amplasarea scenei și a locurilor pentru public. Este cunoscut faptul că Charles Aznavour își dorește publicul foarte aproape de scenă, pentru a creea o atmosferă intima.
IMPORTANT!
TOATE BILETELE ACHIZITIONATE PENTRU SPECTACOLUL DIN 20 FEBRUARIE ISI PASTREAZA VALABILITATEA. Pentru toti cei care doresc sa achiziționeze bilete la spectacol, acestea se găsesc online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro,  www.salapalatului.ro și pe site-ul  www.VreauBilet.ro, precum și la casa de bilete a Sălii Palatului, din rețeaua Bilete.ro (Oficiile Poștale, magazinele InMedio și Germanos).
Mai multe info despre acest concert, găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/703448573121345/ 
 
Fragment din cartea  autobiografică, „Timpul de odinioară” (Editura Ararat, 2005):
 
Mi-a plăcut întotdeauna să lucrez în Belgia, fie în Wallonie, la Bruxelles sau la Anvers. Îmi place publicul acestei țări care te adoptă fără niciun fel de mofturi. Am o pasiune pentru anghile, berea lor este excelentă, țara veselă și sunt fericit să stau acolo. La Knokke-Le Zoute am cunoscut una dintre cele mai mari iubiri artistice la prima vedere și am avut norocul să fie imediat împărtășită. Într-o seară, sosind la cazino ceva mai devreme, am putut asista la un număr care îl preceda pe al meu, cel al unei cântărețe de fado unice, înzestrată cu o personalitate surprinzătoare, foarte diferită de Edith Piaf și totuși atât de aproape prin felul ei de a surprinde și de a desfăta publicul. Deși cânta într-o limbă străină pe care nu o înțelegeam, cu toții eram subjugați de farmecul ei. La sfârșitul spectacolului, domnul Neellens, patronul cazinoului, ne-a invitat la masă pe ea și pe mine, și acolo a acționat magia. A doua zi, ea a fost cea care a venit să asiste la spectacolul meu, apoi ne-am dus să luăm masa la bistrou unde exista un pian și am cântat o bună parte din noapte. A doua zi a plecat la o gală la Monte Carlo. Despărțirea a fost grea, dar pentru a nu o pierde din ochi, i-am cerut să asigure prima parte din spectacolul meu la Palais d’Hiver din Lyon. La cererea ei, i-am scris un cântec în care se îmbinau drama și pasiunea. Era un pic fado, erau drama și patosul care i se potriveau așa de bine. Interpretând această piesă, mi-a oferit cel mai frumos cadou.
Amalia Rodrigues. Deoarece despre ea este vorba. Am rămas prieteni până în ziua când ne-a părăsit. Cu câteva săptămâni înainte de moartea ei, am avut norocul să mai pot lua masa cu ea și să vorbim de toate și de nimic, de fado, de trecut, de prietenia amoroasă pe care am împărtășit-o un timp.
Puteți asculta piesa aici:
https://www.youtube.com/watch?v=M_sBAkHIcQw
 
 
 

18 MAI – JULIO IGLESIAS LA SALA PALATULUI

Julio-Iglesias-18-mai-2016 a
Julio Iglesias revine în România pe 18 mai. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al artistului spaniol, „Mexico”. În deschidere va susține un recital Julio Iglesias Jr.
 
Biletele sunt disponibile în rețeaua www.eventim.ro   (magazinele Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Cărturești și Humanitas, Hypermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV), precum și la casa de bilete a Sălii Palatului.
ATENȚIE!!
Biletele achiziționate pentru spectacolul din 2 Iulie 2015 de la București rămân valabile pentru concertul din mai 2016. Acestea vor fi schimbate în ziua concertului, după prezentare la intrare, la poarta numărul 9 a Sălii Palatului.
 
Mai multe informații despre acest concert găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1679197782344998/
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here