Martin Gore (Depeche Mode) lansează un album instrumental în aprilie – AUDIO

0
27

Martin Gore Depeche ModeMartin Gore (Depeche Mode) va lansa albumul instrumental „MG” pe 28 aprilie la casa de discuri Mute.
Gore a început să lucreze la acest album în martie 2013, imediat după ce formația Depeche Mode a încheiat turneul Delta Machine. Piesele au fost scrise și produse în studioul său din Santa Barbara, California.
Într-un comunicat de presă, Martin Gore a declarat că idee unui album instrumental exista deja de câțiva ani: „Mi-am dorit să fac un astfel de album, mi-a dorit ca muzica mea să fie ca un film, să aibă un puternic impact vizual. Muzica este o necesitate pentru mine. Intru în studio 5 zile pe săptămână. În fiecare săptămână. Când am o idee pentru o piesă procesul merge repede și este distractiv. În calitate de compozitor sunt conștient de puterea cuvintelor, mai ales când acestea sunt puse pe melodia potrivită. Dar, de asemenea, sunt conștient de puterea muzicii pure și de emoțiile care pot fi create printr-o muzică de atmosferă. Și asta mi-am dorit să fac prin acest proiect”.
 
Puteți asculta mai jos 3 minute din piesa „Europa Hymn”:
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here