MATINEU AGITAT

0
40

L-am văzut recent pe C.P. Tăriceanu cu o declaraţie halucinantă! Vorbea despre trădările lui Crin Antonescu, tocmai el campion la acest capitol! E supărat pe toată lumea, nu se regăseşte în P.P.E. aşa că nu vrea înapoi în acest PNL. Nu-l apreciază nici pe Klaus Iohannis. Nu-i place nici ideea de fuziune, afirmând că astfel PNL ar fi servit pe tavă lui T. Băsescu (autentic propagandist PSD, dl. Tăriceanu). E ciudat că acest om este mereu contra curentului natural, e preşedintele Senatului, deşi propriul partid nu l-a vrut acolo. Perversiunea presei de a-l întreba, de a-l provoca, de a-l asculta e şi ea nelimitată. Apare tot mai des, aproape ca pe vremea când era prim-ministru, ceea ce nu-i firesc pentru un om care se reprezintă strict pe SINE! Demisia lui Crin Antonescu din funcţia de preşedinte îi dă aripi lui Tăriceanu, dar de ce zboară presarii? De independenţi ce sunt?
Crin Antonescu l-a numit pe C.P.Tăriceanu „incult politic” iar Quintus ne-a informat că Antonescu va avea loc lângă el , adică în Biroul Politic Permanent, conform statutului PNL.
 
P.S. Senzaţional, Bombă, Uluitor! Ponta duce tratative cu Dan Diaconescu! Gata, s-a terminat lupta cu ciocoii? DD vrea să ducă el lupta antiBăsescu până la capăt! Eu îl tot scuzam, fiind un băiat simpatic, dar acum a devenit ridicol…Poate se linişteşte când se lămureşte treaba cu şantajul, condamnarea la 3 ani, etc…Probabil că aerul de la Vatican nu i-a priit…Face orice pentru a-şi recăpăta postul tv, cred că asta ar fi explicaţia!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here