NOTIŢE DE LUNI

0
105

jiminy cricket* M-a susprins şi m-a bucurat faptul că postările noastre pe site după concertul Toto de sâmbătă au generat reacţii atât de numeroase. Culmea e că au văzut şi au citit mult mai mulţi decât cei prezenţi în Sală. Cronica Iuliei a ajuns la peste 16.000 de vizualizări! Asta înseamnă că există interes pentru muzică, pentru cronici, pentru marile trupe ale istoriei. Totul e să ajungi la publicul cu potenţial de a-şi cumpăra bilete.
 
* David Paich, pianistul şi vocalul de la Toto, semăna teribil Jiminy Cricket din desenele cu Pinocchio. Nu-mi aminteam numele, dar acum, că e răcoare, pot spune şi asta!
 
David Paich a* A fost şi rămâne frustrant pentru unii care au vrut să vadă ambele concerte, Toto şi Godsmack. O lipsă de inspiraţie crasă. A fost Slash a doua zi la Arene. Acelaşi organizator pentru toate trei ( Phoenix Entertainment) . Câţi iubitori de rock îşi permit 4-5 milioane într-un week-end? Fără tricou, fără bere, fără bani de maşină, benzină, etc?
 
* S-a terminat competiţia Europeană de la Baku. Avem câteva satisfacţii, dar cum participarea n-a fost la cel mai înalt nivel din partea ţărilor puternice, nu putem trage concluzii. Felicitări pentru medaliaţi! 🙂
 
* Total de acord cu Radu Banciu care e supărat foc pe comportamentul etnicilor maghiari din România (nu al tuturor) care de Ziua Drapelului, au arborat drapelul Ungariei la Miercurea Ciuc. Nu se face un astfel de gest şi nu trebuia să fie lăsat nesancţionaţi. Dacă nici Tricolorul nu se bucură de respect, atunci de ce să fie mereu în Parlament, de ce să stea la guvernare mai tot timpul domnii udemerişti?
* Parcul Izvor mi s-a părut mai agreabil într-o duminică ne excesiv de însorită. Nu prea sunt zone umbrite, dar e un loc plăcut pentru trotinete, role, biciclete. Chiar şi pentru călărit, dar poneiul merge la culcare mai devreme decât ştiam. Dacă va fi canicula anunţată pentru iulie, parcul va deveni loc bun la orele serii!
* De bine ce am lăudat Evenimentul zilei, doamna de la chioşcul de jos, mă anunţă că n-a primit ziarul! Abia pe la 12,00 a sosit!
* Brazilia s-a oprit din competiţia Americii de sud! Eliminată de Paraguay la lovituri de la 11 metri!
* Avem locul 17 la medalii din 42 de ţări participantela Baku! La cât de numeroasă a fost delegaţia, se putea mult mai mult!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here