Media Music Awards 2015, momente controversate: Andreea Bălan, îmbrăcată precum „mama dragonilor“ şi revoluţia feministă a Corinei

0
156

Andreea Balan aArticol preluat din Adevărul
Atmosfera galei Media Music Awards 2015 a fost întreţinută de show-urile puse în scenă de vedete, care au încercat să se remarce în diferite feluri. Andreea Bălan a abordat o ţinută inspirată din serialul „Urzeala tronurilor“, Corina Bud s-a remarcat printr-un show lasciv, iar Andra a purtat haine rock.
Pe lângă decernarea premiilor galei Media Music Awards 2015, evenimentul a rezervat şi câteva momente importante. Unul dintre acestea a avut-o în prim-plan pe Andreea Bălan care a apărut la show purtând o ţinută inspirată de personajul Daenerys, „mama dragonilor“ din serialul „Urzeala tronurilor“.
„A fost visul meu să am o rochie precum Daenerys din «Game of Thrones»! E un personaj puternic care reuşeşte să fie feminin şi să îi inspire pe cei din jurul său prin calităţile de lider şi de femeie independentă! Iar rochia e absolut minunată şi îi mulţumesc foarte tare Irinei Tenovici, designer la brandul HappyFriday pentru că m-a ajutat să-mi transform visul în realitate“, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebok.
„Dar unde sunt dragonii?“, „Frumoasă rochie şi bună alegere“, „Păcat de podoaba capilară“, „Bun, să sperăm că nu moare la finalul serii“, au fost doar o parte dintre comentariile fanilor.
Corina Bud a atras la rândul ei atenţia cu cel mai controversat show al serii. Corina a reprezentat prinţesa războinică la ediţia din acest an a Media Music Awards, având o apariţie excentrică pe „covorul verde“ şi aducând aminte de blockbusterul „Mad Max“. Look-ul de războinică urbană cool a fost desăvârşit de un machiaj cu 300 de perle aplicate manual. Machiajul a fost realizat de Alexandru Abagiu şi a durat cinci ore. Corina a fost însoţită de dansatoarele sale şi de Dorian Popa, cel cu care a colaborat pentru piesa „Nimeni altcineva“.
Pe scena Media Music Awards 2015, Corina a avut un show sălbatic şi a declanşat o revoluţie feministă. „Conceptul show-ului meu a fost acela de o prinţesă neînfricată, venită dintr-o altă lume, în care haosul este cuvântul de ordine. Alături de dansatoarele mele, luptătoare manga, am pornit o luptă menită să arate că femeile, dacă sunt unite, sunt de neînvins. Acesta este şi mesajul noii mele piese, «Fete din Balcani», care promovează ideea de girl power. Sunt o feministă convinsă şi sper să trăim în curând momentul în care vom avea şi o femeie Preşedinte“, spunea ea.
Sfârşitul reprezentaţiei acesteia a fost unul incendiar, cu accente lascive, după ce artista a adus pe scenă o banană uriaşă în jurul căreia a început să danseze împreună cu trupa ei de dansatoare.
La două luni după ce a născut, Andra a revenit pe scenă, la gala Media Music Awards, şi a abordat o ţinută rock cu care şi-a surprins fanii. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, neagră, completată de o geacă din piele, neagră, cu ţinte ascuţite, şi sandale asortate, artista a purtat o ţinută demnă de o rockeriţă înrăită. Nici ciorapii din plasă cu strasuri nu dau de gol faptul că Andra abia a devenit mămică a doua oară, arată „Click!“. Andra s-a impus la două categorii, fiind recompensată cu trofeele Most Wanted (Cel mai votat artist) şi Fans Like Award (Cel mai iubit artist).
Pe scena Media Music Awards au mai urcat Otillia, Feli, Jo şi Randi, Uddi şi Nadir, Maxim, Ami, Raluk, Nicole Cherry, Dj Sava, Lora, Larris, bere Gratis, Sore, Nicoleta Nucă, Fly Project, Puya, Vescan, Alina Eremia, Mircea Eremia, Doddy, Mellina, What’s Up, Andreea Bălan, Lidia Bubble, Akcent, Corina, Elena Gheorghe, Alex Velea, Naguale, Shift, Voltaj, Holograf, Smiley, Delia şi Kaira, care au întreţinut atmosfera pe durata celor aproape cinici ore de spectacol.
Gala Media Music Awards 2015 s-a defăşurat în faţa a peste 40.000 de spectatori şi a fost prezentat de Pavel Bartoş. Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an.
Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiştilor români, îi premiază pe cei mai iubiţi de public şi piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media şi vizualizări pe internet.
 

Lista Completă a câştigătorilor Media Music Awards 2015

Best Song – Pe aripi de vânt (Delia feat. Kaira)
Best Female – Delia
Best Male – Smiley
Best Featuring – Delia feat. Kaira – Pe aripi de vânt
Best Producer – Kazibo
Fastest Climber – Smiley
Best Video – Delia feat. Kaira – Pe aripi de vânt
Best New Artist – Lariss
Fans Like Award – Andra
Media Forest Award – Delia feat. Kaira – Pe aripi de vânt
Most Wanted Artist – Andra
Best Pop – Delia feat. Kaira – Pe aripi de vant
Best Rock – Dan Bitman – Şi îngerii au demonii lor
MTV Award – Smiley
Coca Cola Award – Smiley
Kiss Award – Smiley
Best Show – Andreea Bălan
Best Dance – Inna – Diggy Down (feat. Marian Hill)
Best Group – Voltaj
Best label – Cat Music
Best fan – Răzvan Paltin
Best Youtube: Delia feat. Kaira – Pe aripi de vânt
Articolul poate fi citit în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/media-music-awards-2015-momente-controversate-andreea-balan-imbracata-precum-mama-dragonilor-revolutia-feminista-corinei-foto-1_55e9749af5eaafab2c3f73fa/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here