Metalhead Meeting: Bilete de o zi si Golden Circle Sold Out!

0
27

Satyricon Metalhead Meeting 11 - 14 iunieBiletele GOLDEN CIRCLE la Metalhead Meeting sunt SOLD OUT asa ca organizatorii au decis sa adauge si bilete de o zi la pretul de 100 de lei, bilete valabile in zilele de vineri, sambata si duminica.
Tot recent, s-au mai confirmat inca 14 trupe pe Tallents Stage, a doua scena a festivalului Metalhead Meeting: Negative Core Project, Chaos Cult, Damage Case, Breathelast, Dark Fusion, Arthur (instrumental project), StoneLight, Blacksheep, Crimena, Marchosias, Tanin, Secret Society si Tessa. Metalhead Meeting a ajuns la 45 de trupe, 2 scene, 4 zile, abonament de 4 zile la 119 lei, berea la 5 lei si apa plata la 2.5 lei !
Campingul este gratuit, trebuie doar sa va confirmati prezenta aici pana pe 1 iunie: www.metalhead.ro/mhm/camping/
De asemenea, rusii de la Arcanorum Astrum nu au primit viza sa intre in Romania asa ca au fost inlocuiti de GRIMEGOD!
Ii veti putea live in cadrul celor 4 zile de METALHEAD Meeting pe scena mare peSatyricon, Dark Funeral, Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Primordial, Cruachan, Turisas, Heidevolk. Triptykon, Lacrimas Profundere, Windrose, Centinex, Demonical, Bucovina, Negura Bunget, Kiss Forever si multi multi altii din totalul de 45 de trupe!
Seara de joi ne va oferi si un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 40 de lei.
Prezentat de TIMISOREANA, Metalhead Meeting va avea loc la Cotroceni Open Air – Bd. Vasile Milea nr. 4, in spatele AFI Pallace Cotroceni intr-o locatie in aer liber de 22000 de metri patrati unde alaturi de cele doua scene veti avea parte de foarte multe activitati pe care le vom anunta curand!
De asemenea, berea Timisoreana la draft va costa 5 lei iar apa plata 2.5 lei. Protectia si paza vor fi asigurate de catre Blackhawk Security.
Abonamentele de patru zile sunt disponibile  in vanzare pe  iabilet.ro,eventim.ro, myticket.ro, bilete.ro si in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro – Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romana, inMedio etc..
Acestea costa 119 de lei Acces General pentru patru zile si suplimente Meet & Greet valabile cu abonament deja cumparat care va asigura poze si autografe cu majoritatea trupelor prezente la festival (200 de lei). De asemenea puteti gasi si bilete de o zi la pretul de 100 de lei valabile vineri, sambata sau duminica. In zilele de fetsival la intrare, abonamentele de patru zile vor costa 140 de lei, iar biletele de o zi 120 de lei.
Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here