Micul Paris la Psihologul muzical (ediția 805 – 3.03.2018)

0
231

Micul Paris
Micul Paris

A revenit trupa Micul Paris, într-o formulă nouă, puțin înainte de aniversarea a 8 ani de existență. Onu Pavelescu (lider, compozitor, vocal, chitarist) a venit de astă dată cu fiica, Ana Pavelescu (violoncel, născută în 2001), cu Ionuț Guzu (chitară), cu Pavel Stoica (el a mai fost la noi cu clapele sale cu mii de sunete) și Marina Ciorăneanu, invitata grupului la eveniment. Marina a fost surpriza nopții și vă veți convinge ascultând tot. Am discutat mai mult cu cei noi, cu cei aflați la debut în studio. S-a cântat mult, în primele 3 ore, pregătit dar și spontan. Numărul celor care au urmărit pe Youtube transmisiile noastre a crescut uluitor. N-o să mă laud acum cu cifrele, dar faptul că la ore de somn atâtea sute, mii de persoane sunt pe recepție mi se pare foarte important, încurajator, plăcut! Au fost cântece vechi și noi, dar și coveruri cerute de ascultători precum și câteva preferințe ale invitaților (Dave Brubeck, Nat King Cole, Bullet For My Valentine, Bruno Mars, Charlie Puth, Celine Dion, Bon Jovi). Pe 16 martie, trupa Micul Paris sărbătorește, iar traseul aparițiilor îl aflați de pe pagina de Facebook. Onu Pavelescu a promis că până la final de an vom avea un CD de studio!
Alte rubrici ale emisiunii  vă oferă cântece cu  Bino, Caro Emerald, Nena, The Humans, Tone Loc, Koos Janos, Simply Red, Ștefan Iordachesau Dan Spătaru (piese dedicate femeilor, mamelor).
Topul Sentimental a generat un micro-portret al australianului Nick Cave. Cele mai votate sunt 1. Dig Lazarus, Dig!, 2. Into My Arms, 3. Deanna.
Mai jos găsiți o selecție a mesajelor primite în timpul emisiunii.
Audio: 
 
 
 
Selecția mesajelor:
Marina Cioraneanu
Marina Cioraneanu

Vlad Pârău Buna noapte! Sa aveti distractie placuta! Suna fabulos Micul Paris.
Gabriel Excelentă trupă! Mulţumesc pentru piesele cu Laura Stoica!
Diana, FC Bon Jovi Mulţumesc pentru Livin On A Prayer! Super alegere! LMA lui Jon pentru că ieri a fost ziua lui!
Teddi, Londra Apropo de Kraftwerk… Am sesizat un fenomen straniu… Am prieteni pe Facebook pe care îi cunosc şi în viaţa reală, am mers împreună la concerte de multe ori. Am fost surprins să observ următorul fapt: cu vreo 2-3 zile înainte de concert, au început să posteze piese cu Kraftwerk şi să pună mesaje cu “vai cât de bună e trupa asta”, “îi ascult de când eram mic”, “sunt preferaţii mei”. Hai pe bune?! Nici măcar o data nu au zis vreo vorbă despre Kraftwerk, n-au pus piese pe Facebook până acum… Sunt consternat. Cum să-ţi placă o trupă atât de mult, dar să nu sufli niciodată o vorbă?! Snobism cât cuprinde!
Ana Pavelescu
Ana Pavelescu

Boogie Felicitări invitaţilor! Sună foarte bine piesele! Imaginea e perfectă! Şi pe Youtube şi pe Facebook!
Marian Wow! Mi-a plăcut piesa din repertoriul lui Mark Knopfler!
Cristi, Olanda, şofer de tir Felicitări Marina! Chiar ţi se potrivesc piesele Laurei Stoica. Să cânţi te rog şi piesa din repertoriul lui Cher.
Paula Am lacrimi în ochi! Mulţumesc pentru Un Actor Grăbit!
Maria, Spania Aş vrea să o întreb pe Marina dacă îi place Bonnie Tyler? Poate fredona ceva? Mulţumesc! Eu sunt o mare fană, am mers prin Europa să o văd live. Sper să am ocazia să văd live şi Micul Paris!
Cristina, metalfan Apreciez disponibilitatea de a cânta live! Felicitări! Sună perfect! Şi se vede bine de tot!
Adryan, Sydney Felicitări Marina! De excepţie interpretarea!
Ionut Guzu
Ionut Guzu

Mihaela Felicitări! Bonnie a fost o mare voce, din păcate acum nu prea mai poate, am văzut-o la Sala Palatului şi a fost o dezamăgire! Mulţumesc pentru remember Marina!
Boogie O întrebare apropo de Charlie Puth… Asculţi albumele lui în întregime sau doar piesele care se difuzează intens la radio, cum este şi aceasta?
Nicoleta Compact e trupa mea de suflet, iar Fata din vis a fost piesa mea de la nuntă.
Adela Cum alegi violoncelul potrivit? Faci la fel ca un chitarist care încearcă în magazin mai multe chitare? Ce marcă este violoncelul?
Pensionar Murea Constantin, Bucureşti Dle Partoş invitaţii sunt extraordinari! Aş asculta-o pe Marina o mie de ani!
Amalia Nu ştiu cum reuşiţi, dar mă ţineţi trează în fiecare noapte de vineri!
Pavel Stoica
Pavel Stoica

Enceanu, Braşov Invitaţii din studio sunt de o muzicalitate ieşită din comun! Aprecierea mea totală pentru ei!
Livia I love Ronan Keating! Am suferit mult când şi-a anulat concertul de la Cerbul de Aur. Cumpărasem bilet doar să-l văd pe el!
DarkAngel Încă nu am cumpărat bilet la concertul lui Nick Cave. Mai am de strâns bani…. Abia aştept să văd ce piese au intrat în Top 5.
Tania, Ucraina Îmi place! E ca o incantaţie! Are o voce foarte joasă…. Eu acum îl ascult prima dată.
Veronica, Cluj Interesant top! Mulţumesc!
DarkAngel Îmi place!!! Eu am şi cărţile lui. Încă nu pot spune că le-am înţeles, le voi reciti.
Ankka Iorgu Uşor dubios acest Nick Cave… e obsedat de Kylie Minogue timp de 6 ani şi îi scrie o piesă în care o omoară…
Onu Pavelescu
Onu Pavelescu

Oana Nu ştiu de ce aveam impresia că Nick Cave cântă doar piese lente şi plângăcioase… Recunosc, n-am votat, n-am ascultat, de aceea surpriza este cu atât mai plăcută!
George, Los Angeles L-am văzut live de două ori pe Nick Cave. Este şi un om de scenă, foarte bun entertainer! Merită văzut!
Patricia, Sao Paolo Eu sunt super încântată de primele 6 locuri. Dig Lazarus Dig!! Este primul album pe care l-am cumpărat cu Nick Cave şi aşa a început să îmi placă!
Georgiana O surpriză plăcută acest top. Mi-a plăcut! N-am procesat prea bine versurile, dar cu siguranţă am să mai ascult şi pe Youtube şi cine ştie, poate chiar îmi iau bilet la concert.
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here