Micul Prinț în Constelația Artelor (21.08 – 12.09.2021)

0
52

Micul Prinț în Constelația Artelor (21.08 – 12.09.2021)În perioada 21 august – 12 septembrie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, Aleea Scriitorilor din Parcul Titanii din București se transformă în planeta magică a Micului Prinț! Cea mai citită poveste din toate timpurile va fi reinterpretată cu ajutorul copiilor și sub îndrumarea unor profesioniști, în 7 maniere diferite, de la lectură dramatică la jurnalism, muzică, ilustrație grafică, film, teatru și publicitate!

Pe parcusul celor 8 întâlniri vor fi lecturate cu voce tare câte 2-3 capitole din cartea Micul Prinț iar copiii, în funcție de tema atelierului, le vor ”traduce” într-o arie de manifestare artistică. Fiecare copil prezent va primi caiete de lucru special create, activitățile vor fi moderate de cei mai simpatici dintre oamenii mari care lucrează în domeniul artelor frumoase și comunicării, iar organizatorii garantează tuturor o joacă deșteaptă și amuzantă!

Accesul este liber pentru un număr de 20-25 de copii pentru fiecare întâlnire și toate atelierele se vor desfășura într-un perimetru delimitat de gărduțuri de lemn, in care să se poată efectua controlul accesului și igienizarea.

 

Programul atelierelor este următorul:

  • 21 august – LECTURA CU VOCE TARE și DRAMATIZARE – DIALOG, PERSONAJE, SITUAȚII (Coordonator atelier : Ana Maria GLOMNICU, educator si psiholog)
  • 22 august – JURNALISM – RESCRIERE (Coordonator atelier: Sorin LUPAȘCU – Jurnalist de presă scrisă/radio/tv)
  • 28 august – ILUSTRAȚIE GRAFICĂ – BENZI DESENATE (Coordonator atelier: Alexandra ATOFANI, grafician)
  • 29 august – PUBLICITATE – MARKETIZAREA INFORMAȚIEI (Coordonator atelier: Monica APOSTOL – Director agenție de consultanță & publicitate)
  • 4 septembrie – ECRANIZARE – FILMAREA DIALOGULUI LA CAMERĂ, ÎNCADRAREA ȘI DECUPAJUL (Coordonator atelier : Pavel POPESCU, director de imagine)
  • 5 septembrie – SCENOGRAFIE – RECUZITĂ – MĂȘTI (Coordonator atelier: Mariana PACHIS, scenograf)
  • 11 septembrie – RITM & ARMONIE – COMPLEMENTARITATEA MUZICII + DANS sau CORPUL ca INSTRUMENT DE COMUNICARE ( Coordonatori atelier: Philip GORUN – muzician și Marius BOBOC , absolvent Teatru/Dans)
  • 12 septembrie – STATUI, DEFILEU – HAPPENING ARTISTIC (Coordonator atelier: Loreta NECULAI , actriță)

 

*Inițiativă educațională și proiect semnat Ana Teodora Marian
** Proiectul este finanțat de Primăria Sector 3 prin fonduri nerambursabile de la bugetul local

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here