Mihai Gâdea l-a învăţat pe Julio Iglesias Jr. să spună "Jos Băsescu!" VIDEO (15.05)

0
67

Julio Iglesias Jr mihai gadeaJulio Iglesias Jr. a fost invitat joi, 14 mai, în platoul emisiunii „Sinteza Zilei„, de la Antena 3. Prezentatorul Mihai Gâdea a dorit să îl înveţe câteva cuvinte în română şi i-a oferit o lecţie de „antibăsism”.
 

Julio Iglesias Jr. se află în România petnru a susţine un concert alături de tatăl său. Invitat în platoul „Sinteza Zilei”, el a acceptat să înveţe câteva cuvinte în română. Mihai Gâdea a ştiut exact ce cuvinte să îi spună cântăreţului: sloganurile lui preferate, „Jos Băsescu” şi „Antena 3 e aici„.
După ce Julio a repetat întocmai, Mihai Gâdea i-a spus, cu zâmbetul pe buze, că îl iubeşte, conform adevarul.ro.
 
Pe pagina oficială de Faceboo a lui Julio Iglesias a postat următorul mesaj, ca replică la gestul lui Gâdea:
 Julio Iglesias Junior nu a spus “Jos Basescu!” in cunostinta de cauza
Cand Mihai Gadea i-a cerut sa spuna “Jos Basescu”!, in ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut ca e vorba de o formula de ramas bun, in limba romana, pentru telespectatori.
In urma emisiunii “Sinteza zilei” (Antena 3) din 14 mai 2015, in care prezentatorul Mihai Gadea, in ultimele secunde ale emisiunii, l-a intrebat “inocent” pe Julio Iglesias Junior “Pot sa te invat ceva in limba romana?”, dupa care l-a pus sa repete in romaneste, fara sa ii spuna ce inseamna acele cuvinte: “Antena 3 e aici. Jos Basescu!”, managementul artistului precizeaza clar urmatoarele:
1) Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna credinta, “Jos Basescu!”, nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba de cateva cuvinte de ramas bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori.
2) Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din Romania, nu cunoaste politicienii romani si, nestiind deloc limba romana, nici macar nu si-a dat seama ca propozitia “Jos Basescu!” includea numele unei persoane.
3) Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, “Jos politicianul X!” sau “Jos politicianul Y!”.
Julio Iglesias Junior a venit in Romania si a acceptat invitatia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi in Romania alaturi de tatal sau, Julio Iglesias.
Artistii nu doresc sa fie implicati in nicio chestiune de natura politica.
Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimitam total pe aceasta cale.

 
 
https://www.youtube.com/watch?v=6atLlw6YfEw
 

Julio Iglesias Jr. şi tatăl său au două concerte în România

Julio Iglesias Jr. va susţine, alături de tatăl său, legendarul Julio Iglesias, două concerte în România, pe 22 mai la Cluj şi pe 2 iulie la Bucureşti. 
Invitat la „Adevărul Live!”, Julio Iglesias Jr. a povestit că a venit de patru sau cinci ori în România: „Oamenii sunt amabili, mă distrez deşi vin doar pentru muncă. Mi-ar plăcea să vin la mare şi să mă distrez. L-am rugat pe tatăl meu să facem două concerte în România, să ne bucurăm de oameni şi de ambianţă. Tatălui meu îi place foarte mult România”. 
Născut în Spania, a crescut în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel şi de fratele său mai mic, Enrique, care, de asemenea, are o carieră muzicală impresionantă. Julio Iglesias Jr. are 42 de ani şi este căsătorit cu Charlise Verhaert, un personaj cunoscut din lumea modelling-ului.   Preocuparea lui Julio Iglesias Jr. pentru muzică a început de la o vârstă fragedă, dar în acelaşi timp s-a remarcat ca model şi actor de televiziune. După lansarea albumului de debut intitulat „Under My Eyes“, Julio Iglesias Jr. a devenit idolul tinerilor din Statele Unite ale Americii.
A prezentat creaţii semnate de Versace, Tommy Hilfiger şi GAP , a avut un rol de succes într-un serial săptămânal pentru adolescenţi, difuzat de postul NBC, „Out of the blue“. De asemenea, a găzduit o serie de 22 de episoade în care a explorat cele mai exotice destinaţii din America Latină şi America de Sud, pentru postul de televiziune Travel Channel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here