HOLBĂRI ÎN ZIG-ZAG

0
12

teo-trandafir*Am lăudat-o pe Teo că nu vorbeşte despre Gabi Cotabiţă. Am greşit. Azi au vorbit şi despre dieta Dukan (şi efectele ei asupra lui Gabi), despre un preot care merge la Spital, la cererea familiei. Simularea bunului simţ e mai nasoală decât nesimţirea. Între ştiri cu Leo de la Strehaia, Renata, Guţă şi alte porcării expuse de Bursucul doamnei Trandafir, a apărut şi informaţia despre Gabi. Da, ştiu, asta cere publicul!
*Rednic se plânge peste tot. La orice echipă ajunge, el dă în gât, insinuează, acuză. Acum a revenit la Dinamo şi susţine că are cârtiţe în vestiar. De parcă ar fi vreun secret care să răsufle de acolo, de parcă ar vrea cineva să afle cum ajungi pe locul 7!
* Fair-play-ul e în plin elan la noi. Jucători ai echipelor care joacă cu ASA afirmă că nu-şi doresc ca Steaua să iasă campioană. Nici suporterii de la Petrolul nu acceptă aşa ceva şi cer jucătorilor să se lase bătuţi de Tg. Mureş. Se face blat pe faţă, nu mai e nevoie de valize!
* Udrea rămâne la domiciliu, în arest, în timp ce alţi acuzaţi în dosarul Gala Bute, ies la aer, trec sub control judiciar. În plus se pregăteşte un nou dosar pentru doamna blondă (un credit din 2007). Unul în care are colegi celebri ca Roşca Stănescu, Adrian Sârbu şi alţii. E vorba de credite bancare robuste, de milioane de euro. Aşa spun cei de la tv.
* Liviu Dragnea a demisionat din toate funcţiile, inclusiv din guvern. A fost condamnat la un an cu suspendare. Decizia nu e definitivă. Referendumul a avut parte de o fraudă viguroasă. Orice ar spune unii şi alţii. Desigur, liberalii erau parteneri cu PSD în USL. Acum îi cereau demisia!
* Partida dintre Simona Halep şi Alexandra Dulgheru n-a avut istoric. S-a terminat într-o oră cu victoria Simonei. L-am văzut şi pe Federer în formă bună, calificat în semifinale după o victoria clară la Thomas Berdych.
* Scandal matrimonial la Steaua. Adi Popa a fost învoit să meargă la propria nuntă acum multe luni. Acum s-a nimerit să pice pe ziua cu meciul de la Braşov. Brusc s-a găsit vinovatul unui eventual eşec. Mirele Popa! O echipă cu pretenţii la trei trofee stă în Adi Popa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here