Mike Godoroja: ”Vreau să fac dragoste chiar și în vreme de COVID”

Articol preluat de pe site-ul Vox Publica

0
81

Mike Godoroja: ”Vreau să fac dragoste chiar și în vreme de COVID”Aș putea fi dezamăgit.

Vorbim despre vaccinare în mod diferit dar despre a muri gândim la fel … ne luăm măsuri de protecție fiecare dintre noi cum credem mai bine sau deloc iar statul român face cam la fel  La nivel planetar sunt măsuri … bune, foarte bune chiar în unele țări, la un loc cu unele anacronice sau ineficiente sau inutile din păcate.

Finalmente, statisticile arată foarte diferit de la o țară la alta.

Există însă ceva care devine tot mai clar, la noi în țară mortalitatea indusă de Covid precum și de lipsa locurilor în ATI pentru cazurile grave ne-Covid este evidentă și se poate măsura… se poate verifica. Putem vorbi cu orice asistentă modestă de la Balș și vom avea imaginea unei statistici cu date reale. Putem imediat expanda la nivel național și … da, este adevărat: mortalitatea a crescut în procent îngrijorător la persoanele care nu s-au vaccinat deopotrivă cu bolnavii cronici care au alte boli, să le zicem consacrate și care nu mai au loc la terapie intensivă (pentru că aceste paturi sunt deja ocupate cu noii suferinzi de Covid).

Puteți citi articolul în întregime aici: https://voxpublica.ro/mike-godoroja-vreau-sa-fac-dragoste-chiar-si-in-vreme-de-covid/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here