MIMĂM CORECTITUDINEA…

0
31

play fair (600 x 456)…SAU CUM SĂ SCAPI DE BECALI?
Dinamo a bătut cu 2-1! În regulă.
Jocul a început cu 10 mai târziu decât era corect, pentru că așa a vrut ”minunata galerie dinamovistă”. Nu mi se pare firesc… Să facă scenografii, coregrafii, balet și desene animate până la începerea partidei. Există sau nu există reguli în sportul ăsta? 10 minute din timpul meu, din viața noastră se duc pentru ce? Admirața perversă a jurnaliștilor pentru aspectele vizuale ar fi o.k. dacă respectă jocul, sportul.
Alibec a fost lovit de trei ori în 5 minute și arbitrul n-a dat măcar un galben ca să stăvilească jocul dur, la intimidare. Astfel jucătorul a fost scos din joc cu cinism de oamenii lui Contra. Cum ar fi să facă așa toate echipele cu oamenii periculoși ai adversarului?
Boldrin a fost lovit de două ori în cap și arbitrul s-a făcut că plouă, deși anunțase că oprește jocul. S-a spus și pe stație. Nu poți juca fotbal cu frică. Bați corner și îți sparge un dement capul! Acolo trebuia să fie oprit jocul!
Sigur că apoi Hațegan a dat vreo 9-10 cartonașe galbene, ca să fie acoperit.
P.S.Reghecampf a pierdut jocul din punct de vedere tactic. A făcut schimbări greșite, n-a cerut echipei să joace  pentru a menține scorul egal măcar 10 minute, dacă tot nu avea pe nimeni capabil să dea gol. Tănase a jucat aiurea, De Amorim a fost dușmanul echipei proprii, greșind aiurea și în ultimul minut! Enache este inapt, Moke e lent, Gnohere a intrat degeaba.
Steaua e mai aproape de locul trei decât de titlu! E momentul să plece unii?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here