Mirabela Dauer concert de Crăciun la Cinema Patria (14 decembrie)

0
11

Mirabela Dauer 14 decembrieMIRABELA DAUER traieste pentru muzica. Stie ca muzica ii poate face pe oameni mai buni si mai frumosi. Mira, cum ii spun prietenii, este artista care iubeste deopotriva generatia noua de artisti, ii sustine si ii promoveaza. Colaborarea ei cu cei care se afla in topurile radiourilor, Alex Velea, Smiley, What’s Up, Amna, Ada, Vunk sau alte nume scenice de rezonanta, este una extrem de speciala.
 
Remixurile pe care le pregatesc impreuna va vor lasa „fara aer” in cadrul unui concert de sarbatori inedit. Pe 14 decembrie, la Cinema Patria, Mirabela Dauer va avea alaturi pe scena copii, varstnici si prieteni dragi. Corul de copii ”Nostalgia” si Corul Seniorilor vor reusi cu siguranta sa va bucure si sa va transmita energia lor pozitiva cu atat mai mult cu cat vor canta impreuna cu Mirabela, Amna si Vizi.
 
Spectacolul de la cinematograful Patria va va da ocazia de a o descoperi pe Mirabela Dauer asa cum n-ai mai vazut-o. Numele spectacolului pe care artista il face cadou fanilor, „E nevoie de iubire” nu este intamplator. Pentru orice este nevoie de iubire si tocmai de-asta Mirabela va ofera impreuna cu invitatii ei un cadou muzical de sarbatori cu adevarat magic.
 
Biletele au fost puse in vanzarea in reteaua Vreau Bilet la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, la casa de bilete a cinematografului Patria si online pe vreaubilet.ro. Preturile acestora variaza in functie de pozitia locurilor in sala, respectiv 50 lei pentru locurile de la balcon si 60 de lei pentru cele de la parter sau loje.
 

Pret/ bilet:
Parter: 60 lei
Loje: 60 lei
Balcon: 50 lei 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here