MISTERUL RALUCA OLARU 28.06.

0
151

MISTERUL RALUCA OLARU 28.06.Știu, Raluca Olaru a câștigat câteva turnee la simplu și la dublu în diverse turnee I.T.F. și W.T.A. din 2008 încoace. A făcut pereche, de-a lungul anilor, cu Begu, Savchuk, Kichenok și altele. Am văzut-o de de multe ori. Acum la Bad Homburg în finală, mi s-a părut de-a dreptul ciudată. Era, se pare, primul turneu pe iarbă, deși are deja 32 de ani.

N-a existat joc în care să nu ia avertisment pentru lungirea timpului de servă. Aruncă mingea strâmb aproape de fiecare dată, așa că reia pregătirea servei. Un joc mai plictisitor, mai fără vlagă rar am văzut, deși e pe bani, pe banii lor, nu pentru țară. Un turneu nou trecut pe lista WTA cu bani puțini, din câte aflu din presă.

4800 de euro pentru finaliste. Sărăcie! Poate așa se explică și absența unor nume mari. De parcă era stabilit că trebuie să piardă categoric, adică 6-3, 6-1. La St. Petersburg (tot în acest an) Raluca și Nadiia au cîștigat, dar au jucat altfel. Nici comentariul de la DigiSport n-a trecut pragul de plictis. Zicea scorul greșit, deși era scris pe ecran, nu se mai corecta, zicea minge de break când era 40-0 pentru dublul care servea ș.a.m.d. Raluca este considerată cea mai bună ”dublistă” de la noi. În atâția ani n-a găsit un antrenor pentru a rezolva problema servei?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here