MIZERIE ŞI VOCALIZE

0
26

gunoi tvSecvenţele de la Ghiţă TV au ajuns şi la TVR1, dar şi pe FB. Lumea se distrează cu nişte contre dintre un jeg sinistru ca Mugur Ciuvică şi un susţinător al Elenei Udrea, Cristescu. Cel din urmă era politicos, vorbea cu Dumneavoastră, în timp ce dementul fără ocupaţie, fără profesie, fără educaţie îl porcăia în toate felurile la pertu. Culmea e că cei de la TVR1, adică acel mare pamfletar care se difuzează la matineu în loc de emisiune pentru copii, îi pun pe picior de egalitate. Ciuvică murdăreşte ecranele tv de vreo 10 ani, celălalt a apărut acum un an-doi şi e mic copil. Şi mai trist, pentru mine, ca amator de presă şi dezbateri aprinse, a fost să-i văd în studio pe Tudor Octavian, Horia Alexandrescu şi pe fostul consilier Fota. Cei trei au tăcut. Ba nu, Tudor Ocravian a sărit la Cristescu (era la telefon, nu prea putea da replici). Gazda, o penibilă şi antipatică jurnalistă, devenită moderator tv (L. Ruse) e ştiută o vajnică luptătoare antibăsescu. Să vezi că atâţia oameni comentează şi azi teme legate de Băsescu şi Udrea, când problemele zilei sunt mult mai grave, te ia cu ameţeală.  Ăştia sunt la un pas de condamnări care-i vor bucura pe gemenii RTV-A3, iar jurnalişti septuagenari se expun în compania unei lepre ca Ciuvică ! Tristă ieşire din peisaj pentru oameni care au avut cariere remarcabile în presă . Chiar aşa de bine se plăteşte o apariţie la RomâniaTV, domnilor?
Curg apariţiile zilnice ale lui V. Ponta. Bate câmpii, e ironic, ne trimite în 2017, ba în 2019…atacă Justiţia, se laudă cu realizări fabuloase…În paralel, cum  bine remarcau invitaţii de aseară ai lui Rareş Bogdan, Preşedintele tace sau scrie cărţi, sau scrie câteva vorbe pe Facebook. Avem o ţară bogată şi diversă. DIICOT, DNA, CSM, CCR sunt numele cele mai auzite la televizor.
Emil Hurezeanu continuă să fie analist politic la Digi24. Este sau nu ambasadorul nostru în Germania?
Un alt debiloid susţine la A3 că oamenii lui Băsescu au avut interesul să decredibilizeze Parlamentul ca instituţie. De parcă ei nu făceau parte din acelaşi Parlament! Din acest motiv ţin băieţii cu dinţii de locurile lor, din acest motiv îşi votează privilegii şi acum, din acest motiv şi-au adus rude, prieteni să lucreze la Stat, adică în staff-ul de la Casa Poporului? Nu există cetăţean normal în ţara asta, care să spună ceva frumos despre Parlament. Aproape 600 de oameni nu muncesc mai mult de două zile pe săptămână. * Acum e citat pozitiv Băsescu pentru că a spus că Serviciile se interferează cu justiţia. La A3! Ba şi E. Udrea e citată ca victimă a unui sistem toxic…Orice se poate spune până iese Felix!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here