MOCULESCU ÎN FORMĂ, PRELIPCEANU ARE SCĂPĂRI, PENSIONARII SUPĂRAȚI

0
262

MOCULESCU ÎN FORMĂ, PRELIPCEANU ARE SCĂPĂRI, PENSIONARII SUPĂRAȚI.Sugestie pentru PNL-iști: cu toată prietenia și cu toată dragostea, dar și cu sinceritate, vă propun să vă testați toți, pe banii partidului, înainte de congres pentru a da un bun exemplu cetățenilor. Chiar dacă sunteți vaccinați sau ați trecut prin boală, vă rog frumos să vă testați toți pentru că oricum adunarea a 5.000 de oameni într-un spațiu închis, este ilegală în condițiile de cod roșu declarat azi.

Horia Moculescu (84 de ani) în mare formă la Măruță, împreună cu Nidia. Am aflat că i-a murit recent cea de-a doua soție, suedeza. Este cea pe care o vedeam la Internaționalul din Mamaia când lucram la recepție. *Alte informații. Horia a scris peste 600 de piese,  Nidia are un simț al umorului special. Ea lucrează la un Club de 11 ani. De cântat, cântă mai rar. Cei doi sunt prieteni foarte buni. Persoane tonice în mod cert. Iată că Măruță mi-a oferit câteva minute de bucurie holbatoare.* Azi l-am văzut pe Pepe cântând fiica sa de 6 ani.

Prelipceanu cu Dan Barna. La Digi24. Dificil dialog. Irascibilitate, incoerență, lipsă de logică, lozinci războinice și altele pacifiste. Nici Prelipceanu n-a formulat întrebări ajutătoare clare.

Foc de P.A.E. cu Andrei Partoș - episodul 538. Invitați: Prof Dr Dorel Săndesc (Timișoara) și Costin Adam (solist, Phoenix) (28.06.2021)Dr. Dorel Săndesc explică de ce avem o imensă belea cu ATI. Alții au cazuri, dar nu ajung toate la ATI. Campania de vaccinare a fost un eșec pe care guvernarea refuză să și-l asume. Cîțu dă vina deja pe miniștrii USR-PLUS deși nu ministerul sănătății s-a ocupat de vaccinare, iar deciziile majore de achiziții de vaccin le-a luat premier. Cretinul de Prelipceanu nu-l lasă pe Dr. Săndesc să explice nimic. Era mult mai important decât gargara cu Barna. Asta înseamnă presă schioapă, fără priorități reale.

Pensionarii îl roagă Iohannis să se lepede de Cîțu. Asta e o solicitare justă.Toate relele din țară au azi un singur nume: Cîțu.Așa reiese din media. Nu e chiar așa, dar e mai comod.  Realitatea Plus e canalul găștii PSD, avându-l pe unul ca D. Coarnă prea des invitat. Să nu uităm cine-s patronii și ce gândire au. Oare întâmplător a fost Dragnea tocmai acolo?

Nu înțeleg de ce comentatorii simt nevoia să judece partidele, arbitrajul, execuțiile jucătorilor. Apoi vine în studio, marele Decebal Rădulescu și ne spune, superior, că ”s-a jucat de la o poartă la cealaltă”. El nu știe cine are cartonașe, cine nu, dar are păreri despre oboseala lui Săpunaru (care era doar suspendat). Meciurile de Cupă trebuie comentate și ele, așa că vine și scriitorul Radu Paraschivescu și salvează discursurile „specialistului”, care nu încheie nicio formulare.D.R.e bun doar la șopârle, strâmbe. Alți vorbitori erau preocupați cum vor merge la muncă oamenii care locuiesc în blocurile de lângă stadionul din Mioveni. Ăștia buni de guvernanți. Empatici foc! *Rapid a bătut după prelungiri și lovituri de la 11 metri. Un joc lung, fără momente estetice, cu multe durități. Mi se pare aberant că antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, nu are voie să dea indicații, din cauza lipsei licenței Pro.

Cine e la Realitatea Plus după 23,00? Se discută despre campania de vaccinare anchetată acum de DNA. Nu putea lipsi prietena casei, D. Șoșoacă. Este și zgomotosul lătrău Cristescu (un supertraseist). 120 de milioane de doze achiziționate pentru cine?Vlad Voiculescu îl acuză pe Cîțu pentru distrugerea bugetului sănătății. Gazda emisiunii este un alt carismatic al micului ecran, L. Botin (cu vocea, vorbirea și aspectul lui rural. N-am zis țăran).

La TVR1 e Telecinemateca. Alain Delon și Lino Ventura în Aventurierii din 1967. Mai bun decât multe filme de azi.

Octavian Berceanu îl acuză pe Cîțu că minte (Aleph News). El a fost dat afară pentru că s-a apropiat de zona deșeurilor care aduc bani unor lideri PNL. Nu pentru că și-a amintit brusc Cîțu că a uitat un userist în funcție. Fostul șef al Gărzii de Mediu mi-a dat senzația unui profesioniști, care încerca să rezolve câte ceva. Încă un gest al premierului care arată cât de mărunt e. Și nu numai la propriu.

Tudor Barbu continuă să urle și să manipuleze pe B1TV. Îl acuză pe Nicușor Dan, care a spus că nu-s probleme cu paturile în București. Barbu susține că nu-i adevărat. Posibil să fie cum zice guru. El discută cu ”Mitică”, cu ”Rodica”, ”Iulian” și alții. Culmea, unii sunt senatori, deputați, dar de ce i-ar respecta para, care se crede părintele presei de tip otv.

Am văzut CSM-Rapid la handbal fete. Vicorie clară pentru CSM. Reconfortant după rușinea cu Rostov, dar nerelevant. Sala Polivalentă  cam goală. CSM juca acasă, dar nu se observa sonor. Galeria era numai a Rapidului și s-a auzit non-stop. Nu știu de ce afirma antrenorul Adi Vasile că e important că joacă acasă. Cei doi comentatori de la TVR țineau fățiș cu echipa Primăriei, lăudând în exces unele faze. Neagu a dat vreo 12 goluri, pentru că adversarele n-au deranjat-o. Dar e important să reținem și câte șuturi au fost aiurea, câte angajări la pivot a dat la adversare (faze din care s-a ajuns la goluri în poarta proprie). Omoregie s-a mișcat bine în atac, dar celelalte fete nu apucă să facă nimic. Grubisic e foarte eficientă în poartă. De ce mai are echipa doi portari străini? O româncă nu poate sta pe bancă?

Despre Vlad Voiculescu și arta non-comunicării (16.03.2021)Vlad Voiculescu, invitat de Realitatea Plus (22.09), îl atacă pe Cîțu, care afirmase azi, că n-a mers în centrele de vaccinare când era în funcție. A fost, desigur, dar premierul era prea ocupat. Și el susține că efectele campaniei (coordonate de Cîțu) au fost foarte slabe. Ministrul sănătății a fost scos din zona deciziilor. Totul era la Cîțu și Gheorghiță. Sigur, multe strâmbe și de la Vlăduț, care e ”un mare fan” al lui Cîțu. La momentul potrivit n-a afirmat că s-a achiziționat o cantitate prea mare. Duduia Păcuraru, fiica unui patron dubios, insistă pe ideea că revânzarea putea genera comisioane. V.V. a lămurit-o că era imposibil, fiind vorba de instituții europene. Câte doze a donat România? Multe. Peste 700.000 de doze au expirat. De ce nu le-au dus în Africa, se întreabă Vlăduț, vedeta de cinema. Ana Maria Păcuraru nu e atentă la răspunsuri, iar pe unele nu le înțelege. Cîțu a reușit să vaccineze publicul împotriva PNL. E singura afirmație cu sens a lui Voiculescu.

Același Voiculescu a răspuns alunecos la întrebările de la B1TV. A fost întrebat de ce a semnat pentru 29 de milioane de doze. El a afirmat că așa a vrut șeful guvernului. El n-a ieșit atunci să declare că a fost obligat să semneze. N-am aflat ce propuneri a făcut ministrul sănătății pentru bunul mers al campaniei de vaccinare. Din păcate!

HABAR N-AM ?

E o preluare de la americani cu I don ‘t know-ul lor băgat între cuvinte. Dar să-l auzi de nenumărate ori la Antena 1, la Observatorul de prânz, e cel puțin jenant. Când cititorii de prompter sunt puși să facă interviuri, ”habar n-am”, apar ticuri, fixații…Numai băiatul are, ”habar n-am”,această pornire de nestăvilit.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here