HOLBĂRI, UIMIRI, ENERVĂRI

0
18

watching-TV*De vineri noaptea încoace încerc să înțeleg ce se petrece în Turcia. Realitatea TV a avut mai mult emisiuni de analiză cu oameni avizați. Am văzut și France 24, CNN și altele…sute de generali și comandanți arestați, magistați arestați, peste 7500 de suspecți…8000 de polițiști dați afară…30 de guvernatori dați afară…peste 300 de morți, aproape 1500 de răniți..militari bătuți în stradă, decapitări, umilirea unor elite militare…Acestea într-o țară NATO…acuze către SUA și altele…Cineva făcea comparații…Păi numai cu perioada confuză din 1989 putem compara…În 2012 a fost parfum, așa că nu se pune.* Se spune că Erdogan era urmărit de avionele rebelilor, dar care nu l-au atacat! Erdogan vrea reinstaurarea pedepsei cu moartea.* S-a pus întrebarea dacă Erdogan știa de acest puci. * Se spune că Erdogan a fost salvat de jurnaliștii turci, pe care nu îi înghite… Se știa cu ore înainte de lovitura de stat…* În 2013  au existat acuzații de corupție la nivel înalt, în care apărea și Erdogan cu familia lui…Acuzatorul e acum în SUA…* Gen. Degeratu afirmă clar că nu e treaba armatei, că nu de acolo a pornit puciul…Forțele de securitate internă sunt cele care au tras sforile…Primul și singurul membru NATO la Marea Neagră este România…în contextul în care noi ne-am redus efectivele în ultimii doi ani. De ce nu se reunește Parlamentul de urgență, se întreabă mulți comentatori avizați…Unde e Șeful Statului Major? La al nostru mă refer!
*Un spectacol trist a fost finala Super Cupei 2016 de la Cluj. Adică la Arad au putut oamenii să strângă apa, să permită jocul relativ civilizat, dar aici nu se putea? A fost un chin pentru toată lumea. Burleanu a fost fericit, l-a adus pe Daum să dea Cupa, publicul era deja acasă. Oricum tribunele n-au fost pline, sub 10.000 de suporteri. Meciul s-a dat pe DigiSport și pe ProTV.
FANtastic Show între echipele conduse de Vârciu și  Andrei s-au schimbat. Apar Oana Sârbu, Anda Adam, Jorge și Doru Todoruț. Probele s-au diversificat. Veselie multă. Florin Ristei este gazda care se discurcă onorabil. S-a cântat cu probe obligatorii!  Ruleta imitatorilor mi-a plăcut! Să cânți ”O portocală” cu vocea lui Pavarotti nu-i  ușor. Jorge s-a descurcat bine de tot. Au fost și jocuri de cabană…A cîștigat echipa lui Vârciu. Antena 1 are ofertă bună de vacanță.
În timp ce Simona Halep câștiga, jucând aproape singură finala de la BRD Open (6-0, 6-0), junioarele noastre de la tenis de masă obțineau 8 medalii la Campionatele Europene pentru cadeți și juniori de la Zagreb. Adina Diaconu a trecut de chinezoaice naturalizate în Spania și Azerbaidjan. O performanță vitală pentru viitorul sportului nostru! * Simona Halep a anunțat că nu va merge la Rio, la J.O. pentru că-i este teamă de virusul Zica. Unii se întrebau dacă ar fi fost desemnată portdrapel al delegației, se mai speria de virus? * Discursul lui George Cosac, la final de turneu transmis de DigiSport, a fost nefiresc de lung. * Tot Digi a oferit și partidele din Cupa Davis de la Cluj. Spania ne-a învins cu 4-1. Singura confruntare electrizantă a fost cea de dublu (Mergea și Tecău au căștigat cu 3-2), iar dacă Marius Copil era o idee mai bun, mai atent, aveam șanse la un scor mai strâns. Publicul clujean a fost foarte cald și a contribuit la un spectacol sportiv reușit.
* A fost meciul Steaua- Chiajna. Slab, cu prelungiri, arbitrul a greșit mai mult pentru Steaua. Cupa Ligii a ajuns la Steaua.* Subiectul Daum revine obsesiv. Reghe n-a avut timp să stea cu el de vorbă la Stadion. Reghe avea meci. Nu înțeleg de ce trebuie să se ducă fiecare la Ch. Daum care e plimbat acum pe la toate meciurile (puține câte sunt) unde face poze și mimează discuții de 2-3 minute. Decebal Rădulescu are dreptate, în timp ce Radu Paraschivescu afirmă că Reghe a picat examenul de politețe. Nu-mi place Reghe, nu-mi place nici ca antrenor, dar nu pot să-l acuzi tot tiompul de câte ceva. Înțeleg antipatia cronică a unora, dar abordarea unui comentator decent e sigur alta. Am scris clar, că Steaua joacă prost și nu e vina numai a lui Becali care a vândut tot ce era bun. Ch. Daum nu avea ce vedea la CFR- Astra (acolo a fost mai mult polo) Steaua- Chiajna în condițiile de meci de acum. Chiar totul e pentru imagine?  Cineva sugera că Andrei Vochin, fost jurnalist, e cel care orchestrează această campanie fără conținut, fără sens! Tot Vochin l-a ironizat pe Reghe pentru faptul că n-a venit să-l salute pe Ch. Daum, așa cum au făcut ceilalți antrenori.
*Stelian Negrea a găsit punctele slabe ale guvernului: Ghinea și Voiculescu (de la Sănătate). Culmea, tocmai cei pe care lumea de pe FB îi laudă! L-a amintit în treacăt și pe cel de la Agricultură.Acolo sunt probleme reale, acolo a fost și un vot de neîncredere. M-am mirat că un jurnalist se aruncă tocmai împotriva unui fost coleg. Argumente? Că nu se pricep. El, jurnalistul Negrea, știe tot! RealitateaTV a întors armele împotriva echipei lui Cioloș. Sigur, e ținta cea mai lejeră dar e perfect unfair. Ăștia sunt de câteva luni, n-au nicio susținere, nici mare pricepere și la toamnă pleacă. De ce ar rezolva ei ce n-au făcut alții foarte buni, susținuți politic, supercalificați în 25 de ani? Un alt jurnalist, Bucura, afirmă că-i e dor de Hrebenciuc pentru că el făcea ceva. Corupții erau activi, spun invitații lui Rareș Bogdan. Făcea ceva? Adică trăgea sfori, nu?  * Multinaționale protejate de procurori. Dar și de presă, care primește publicitate grasă!  * Cazul Berevoiești a fost comentat corect. După 12 ani forțele reunite au pătruns, filmate din diverse unghiuri, în patria sclavagismului de tip nou. De 12 ani se știe, nimeni nu se băga.
* Cazul Cherecheș ne bagă iar în Guiness Book. Primar ales în pușcărie, depune jurământ și revine în celulă. Mai vin și fanii (neplătiți?) și cer libertate pentru primarul corupt!
* Am avut 5-7  minute de Mircea Badea (A3), luni noaptea. Ăsta s-a plafonat definitiv. Aceleași vorbe, aceleași umori.Aceleași gesturi. Chiar așa,  se mai uită cineva la așa ceva? Unii spun că are rating bun. Probabil că cei care au people-metre în casă, nu? A vorbit și despre Pokemoni! Aici va fi foarte tare. Acum învață. L-am văzut fericit. Va fi iar campion!
* Ciobanul nu știe nici să dea nici să primească. I-a vândut pe Chipciu și pe Varela. Treaba lui, treaba lor. Dar să te lauzi că ai scăpat de peste un milioan de euro pe an, prin vânzarea lor, odată ce ai primit mult mai mult, mi se pare mitocănia supremă. Nici măcar nu le-a mulțumit pentru câte au făcut pentru Steaua. Nici marele M.M. sau Reghe n-au făcut un gest de minim respect față de jucătorii care pleacă! Nu se mai poartă. La venire se fac poze, prezentare, aplauze,televiziuni… la plecare, ieșirea prin Sărindari!
* Tulburări psihiatrice? Chiar așa se spune, dragilor știriști? E mai bine să vă opriți la ”tulburări psihice”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here