Morrissey lansează albumul „Low in High-School” (17 noiembrie)

0
18

Morrissey 2 (600 x 337)Pe 17 noiembrie, Morrissey va lansa cel de-al 11-lea album din cariera solo, „Low in High-School”. Albumul va apărea pe CD, vinil și în ediție limitată pe casetă, precum și în format digital. Este primul album pe care Morrissey îl scoate la casa de discuri BMG, alături de care artistul va lansa și Etienne Records.
Low in High-School” a fost produs de Joe Chiccarelli (care a lucrat cu Frank Zappa, The Strokes, Beck și The White Stripes) și a fost înregistrat în La Fabrique Studios din Franța și în studioul lui Ennio Morricone din Roma, Forum Studios.
Korda Marshall (BMG) a declarat: „Nu sunt mulți artiști astăzi care se pot compara cu Morrissey. Este un artist extraordinar. Este ieșit din comun, este elegant, este scriitor, este inteligent, are umor, dar cel mai important lucru, este un om curajos. Versurile, umorul și muzica lui au influențat mai multe generații. Muzica de pe acest nou album va vorbi de la sine și suntem bucuroși să-l primim în familia BMG”.
Este posibil să existe un turneu de promovare a acestui album, dar deocamdată singurul concert confirmat este cel de la Hollywood Bowl din Los Angeles care va avea loc pe 10 noiembrie.
Toate cele 10 albume solo ale lui Morrissey au intrat în Top 10 în Marea Britanie, trei dintre ele ajungând pe locul 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here